Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testesebb lánykent egy vékony alacsonyabb fiúval járni?
Figyelt kérdés
Én egy 180 cm magas lány vagyok és kb 93-94kg. Ismerkedem egy sráccal aki olyan 165-170cm körül lehet és elég vékony szóval olyan 55-60kg lehet. Nekem nagyon bejön de félek hogy zavarni fogja a testem. Elmenjek vele randizni?Engem nem zavar ha alacsonyabb a fiú2020. ápr. 13. 14:57
1/13 anonim válasza:
Jezus isten micsoda látvány lehet ...:D
2/13 anonim válasza:
Azt, szerintem ezt inkább hagyd ki.
3/13 A kérdező kommentje:
Attól félek én is hogy hülyén néznénk ki. De barátot meg már szeretnék.
2020. ápr. 13. 15:05
4/13 anonim válasza:
Kedves #1.
Miért kell ideírnod egy ilyen kommentet?Hpgy a kérdezőnek rosszabb napja legyen?
Persze,nyugodtan menj el vele randizni,vagy idővel elhív.Ha visszaír és beszélgettek valószínű tudja ki vagy te.Hogyan nezel ki stb.Tudja hany cm vagy?
Szerintem nincs akadálya,en ismerek ilyen part.
Sok sikert:)
5/13 anonim válasza:
Kedves #4 ez az oldal azért van hogy nyersen fogalmazzuk meg az igazságot.
6/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van rajtam felesleg és egy magas pasi nyilván a kis alacsony deszka lányokat választja mert azok "cukik" oda lehet bújni hozzájuk.
2020. ápr. 13. 15:12
8/13 A kérdező kommentje:
Kinevetnétek egy ilyen párt az utcán?
2020. ápr. 13. 15:33
9/13 anonim válasza:
manapság mindenféle párost látni az utcán, igazából hidegen hagyna
pl. ha nem fogják egymás kezét akkor azt sem lehet eldönteni egy idős férfiról meg egy fiatal nőről, hogy az most egy pár vagy a férfi az apja..
10/13 anonim válasza:
Találkozzatok, randizzatok, aztán majd meglátjátok. Ha a srácot és téged nem zavar, akkor másnak a véleményével meg nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!