Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki vagy nem ciki duci csajjal járni? Duci vagy vékony jön be nektek? Mi a véleményetek erről?
Változó ,mikor melyikre áll faszom.
ARról van szó igazából, hogy a dagikra recskázni kicsit jobb, a csinibabákat meg jobb útcán vezetni, jobb összebújni velük, ölelgetni/főleg mer átéred/ ileti szúrni is jobb őket szerintem, mert izgatóbbak.
De valamiért a digidagikra jobban megy a farokhúzogatás, csak nem vállalnám be a szexet,mert félek,hogy ha rámüll, onnat mennék rokkantságiba.
4-es válaszólónak!
Volt nekem vékony illetve ducibb csajom is,és a pasik 80%-a jobban megnézte,mint a vékony csajomat!Én nem értek veled együtt, én nem faszveréshez veszem a ducibbakat! +ha igazán szeretsz valakit pl ha szeretnél egy ducibb csajt,akkor szerintem nem érdekelne semmi! Volt már nekem 67cm.es és kb 90kg-os kedvesem,és nem rogytam össze mikor rám ült,akár szexnél akár csak úgy!Imádtam,és nem azért mert "nagy kufferbe jó pakolni"!Tudod a külső megfog a belső megtart!Nem csak a külsőt kell megnézni!Felőlem lehet a világ leggyönyörübb nője valaki,ha belül meg unalmas kis senki!!Persze nem a szétfolyt ducibb csajokra gondolok itt!!
Volt vékony barátnőm.Jelenleg duci barátnőm van.
Százból százszor a ducira szavaznék,annyira jó vele minden.
Persze,nem lehet általánosítani.Nekem ez a tapasztalatom.
Hozzáteszem,én sportos alkatú vagyok.
A Fejnélküli Loúvas!
most ehhez annyit tudok hozzászólni,hogy haverom modellügynökségen dolgozok! Ott van mindig felhívás,hogy "molett,ducibb lányokat/nőket keresnek" és nem úy adják fel a hírdetést,hogy "kövér nők,lányok jelentkezzetek"!Én inkább hivok valakit molettnek,meg ducibbnak,mint kövérnek! Kövérnek más kategoriájú nőket hívok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!