Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki vagy nem ciki duci csajjal járni? Duci vagy vékony jön be nektek? Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Félre értés ne essék,én NEM találom cikinek,ha valakinek duci a párja!Szerintem az olyan jó dolog,legalább van rajtuk mit fogni,én szívesebben mutatkozom egy duci hölggyel,mint egy olyannal,akinek a bordái kilátszanak!2013. jan. 9. 11:17
21/23 anonim válasza:
kinek mi!
nekem soha nem volt duci barátnőm és nem is lesz.
barátnak elmegy de többre nem.
22/23 anonim válasza:
Személy szerint én nem tudnék kezdeni egy vékony csajszival... Más véleményére pedig magasról teszek! Nehogymár' mások mondják meg, hogy milyen barátnőm "lehet" és "nem lehet". Ha pedig emiatt bármi féle képpen máshogy néznek rám, csakmert nem vagyok átlag, az nem az engem minősít le.
/nyugodtan le lehet pontozni/
23/23 anonim válasza:
Hát én is ebbe a kategoriába tartozom. Tény akinek tetszik az érzékelhető, akinek nem annak nem. Az is igaz aki írta szexre keresték ez is sok férfinél így van. Választ egy dekoratívat , de mondhatnám úgy amit szerinte elvárnak. Utána szeretőnek keres egy ilyet. Lényeg sokan nem merik vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!