Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet, hogy a bűnözők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy a bűnözők ennyire sikeresek a legjobb nőknél?

Figyelt kérdés

Legjobb nő annyit jelent, hogy szép, jó testű de az értékrendje rendkívül elcsheszett és agyban nagyjából zokni?

Miért lehet annyi top nőt látni bűnözők oldalán de szinte egyet sem alacsony, vékony, beesett sovány arcú könyvtárosok oldalán például?

Ezen sokat elmélkedtem és mindig a természeti törvényekhez jutok vissza. Egyszerűen nincs rá logikus magyarázat.

2022. febr. 8. 14:52
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

39

Nyilván a nőknek elég ha punci van a lábuk között, hogy elvárásokat támasszanak. És nem csak egy tulajdonságra vonatkozik hanem sokra. Is-is-is alapon. Tehát legyen magas, jóképű, ápolt, művelt, pénzes, humoros, nagy baráti körrel, izgalmas hobbikkal. És ha mindez kipipálva akkor cserébe megkapja a puncit, mert nagyjából annyit tudnak piacra bocsátani a sok elvárásért cserébe.

2022. febr. 8. 21:45
 42/60 anonim ***** válasza:
47%

39# Haha! Én szoktam alkalmazni általában a kettős mércék leleplezéséhez ezt az átírós-behelyettesítős cuccot (darabokra szoktak szedni érte a kommentelők, mert valahol rosszindulatú, de szerintem így lehet egyensúlyt teremteni a világegyetemben).

Persze, hogy érzem, hogy ne érezném.

Ám egyúttal azt is meg kell jegyeznem, hogy az abbéli vádakat, miszerint én felszínes vagyok, mások kezdték, így az a kis szösszenet, amit írtam, már eleve egy reakció volt ezekre a vádakra.

2022. febr. 8. 21:46
 43/60 anonim ***** válasza:
47%
Így ez részedről már csak a talicska túl tolása. Bocs.
2022. febr. 8. 21:47
 44/60 A kérdező kommentje:

40

Oké de ennek a kérdéshez nem sok köze. Én egy megfigyelésről írtam miszerint a bűnöző férfiak keresettek a top nők körében és végül a téma vissza lett fordítva rám, hogy hogy képzelem, hogy nem akarok összejönni 120 kilós igénytelen középkorú nőkkel.

Érzed, hogy édes kevés köze van az eredeti témához?

2022. febr. 8. 21:48
 45/60 anonim ***** válasza:
47%
Nem hinném, hogy Te annyi alvilági embert ismersz.
2022. febr. 8. 21:58
 46/60 anonim ***** válasza:
52%

44

Baromira nem erzem! Tekintve, hogy elcseszett értekrendről, meg a szél Nők felszinesseg miatt nyafogsz, miközben ugyanugy felszines vagy te is!

2022. febr. 8. 21:58
 47/60 A kérdező kommentje:

46

Az lényegtelen, hogy én milyen vagyok, az alapján még nem lehet általánosítani. Na de ettől függetlenül a szép nők úgy fest buknak a bűnözőkre.

2022. febr. 8. 22:02
 48/60 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért nem vagy bűnöző, kérdező?

Ha feltörnél 1-2 Chevroletet a parkolóban, tuti lenne csajod. Ha máshol nem is, akkor a börtönben.

2022. febr. 8. 22:05
 49/60 A kérdező kommentje:

48

Nem ez a megoldás. De tényleg csak ilyen válaszokra futja? Hogy miért nem vagy bűnöző? Mikor én a probléma gyökereit kutatom, hogy miért ennyire keresettek a bűnözők. Mert szerintem ez probléma. Szerinted látszólag nem az, mert te is bűncselekményre buzdítasz egy embert akinek nincs ilyem indíttatása. Vagy női szemmel nézve a bűncselekményekkel nincs semmi baj?

2022. febr. 8. 22:08
 50/60 anonim ***** válasza:
100%

48# Mert nem elég bűnözőnek lenni, tudod: ... teljesülnie kell a chadségnek is. A lapát állnak meg a kockahasnak.

Csak azt elfelejtette a kérdező megemlíteni. Ja és a gének. Jó gének!

(Metaa <3)

2022. febr. 8. 22:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!