Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet, hogy a bűnözők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy a bűnözők ennyire sikeresek a legjobb nőknél?

Figyelt kérdés

Legjobb nő annyit jelent, hogy szép, jó testű de az értékrendje rendkívül elcsheszett és agyban nagyjából zokni?

Miért lehet annyi top nőt látni bűnözők oldalán de szinte egyet sem alacsony, vékony, beesett sovány arcú könyvtárosok oldalán például?

Ezen sokat elmélkedtem és mindig a természeti törvényekhez jutok vissza. Egyszerűen nincs rá logikus magyarázat.

2022. febr. 8. 14:52
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
84%

ki érti ezt, hogy a jó kiállású, magabiztos, sikeres, pénzes bűnözők tetszenek a nőknek, nem pedig az alacsony, vékony, beesett sovány arcú könyvtárosok XD

sose fogunk rájönni szerintem XD

2022. febr. 8. 14:56
 2/60 Lachesys ***** válasza:
100%
Tehát a top nő az agyatlan és bsznivalo. Én azért nem ide rakn a top nőt de kinek mi.
2022. febr. 8. 14:57
 3/60 A kérdező kommentje:

1

Tehát a vagyon megszerzésének módja irreleváns a nő szemében? Ha ezért embereket ölt vagy vert össze az tökéletesen belefér egy ilyen angyali teremtésnél?

4/60 anonim ***** válasza:
100%

"Miért lehet annyi top nőt látni bűnözők oldalán de szinte egyet sem alacsony, vékony, beesett sovány arcú könyvtárosok oldalán például?"

Miért, te úgy általában hol látsz alacsony, vékony, beesett, sovány arcú könyvtárosokat? Jársz könyvtárba egyáltalán? Én kb. fél éve be voltam iratkozva, és rengeteg nő között egyetlen egyetemista fiúnak kinéző, könyvtárossal találkoztam. Nagyon rendes és segítőkész volt egyébként, bár a fültágítója rémületes látvány volt számomra.

5/60 A kérdező kommentje:

2

Nem tudom minek nevezzem azt látva, hogy a legjobb nők mindig valami zűrös fazon oldalán kötnek ki. Nyilván agyi jellegű gondoknak kell lenniük a háttérben.

2022. febr. 8. 14:58
 6/60 anonim ***** válasza:
#4 voltam, folytatom: és ez a fiatal férfi könyvtáros sem nem volt sovány (kb. középtermetű), és sem sovány, sem beesett arcú nem volt (hanem jól táplált, de nem kövér, egészséges kinézetű). Szóval baromira ostoba sztereotípiákban gondolkodsz.
2022. febr. 8. 14:59
 7/60 Lachesys ***** válasza:
77%
Szerintem inkább top nő egy Emma Watson, egy Anya-Taylor Joy mint egy szilikonos feltöltött szájú cicababa, de egy rakat gyönyörű színésznőt elsorolhatnek, és egyik se bűnözőkkel állt össze....
2022. febr. 8. 15:00
 8/60 A kérdező kommentje:

4

Ne már. A könyvtáros fiú példa volt csak. De lehetett volna alacsony sovány arcú szemétszedő, vagy alacsony sovány arcú pizzafutár, vagy éppenséggel alacsony sovány arcú famunkás.

A lényeg azon van, hogy ilyenek oldalán jó nőt sosem látni, de az összes bűnöző oldalán valamiért mind ilyen nők vannak kizárólag!

Erre tudja valaki a magyarázatot?

2022. febr. 8. 15:02
 9/60 anonim ***** válasza:
Én tudom, írj rám priviben, és megírom.
2022. febr. 8. 15:03
 10/60 A kérdező kommentje:

7

Azért mert a színésznők általában más színészekkel állnak össze a munkából kifolyólag.

A lényeg akkor is az, hogy minden bűnözőnek jut egy jó nő de egyetlen farakónak sem jut.

Tehát még csak nem is simán sikeres pasikkal vetem össze őket, hanem bűnözőkkel, és úgyis alulmaradnak, hiszen az összes bűnözőnek bombanője van.

2022. febr. 8. 15:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!