Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet, hogy a bűnözők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy a bűnözők ennyire sikeresek a legjobb nőknél?

Figyelt kérdés

Legjobb nő annyit jelent, hogy szép, jó testű de az értékrendje rendkívül elcsheszett és agyban nagyjából zokni?

Miért lehet annyi top nőt látni bűnözők oldalán de szinte egyet sem alacsony, vékony, beesett sovány arcú könyvtárosok oldalán például?

Ezen sokat elmélkedtem és mindig a természeti törvényekhez jutok vissza. Egyszerűen nincs rá logikus magyarázat.

2022. febr. 8. 14:52
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%

#19:

Ugyan már, neked az tetszik, hogy valaki kivételesen beleilleszthető a “gonosz nőkről” alkotott sztereotípiádba, akiket a pénzen kívül semmi nem érdekel. A másikat ugyanúgy nem hallod meg ettől függetlenül.

2022. febr. 8. 15:56
 22/60 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom minek nevezzem azt látva, hogy a legjobb nők mindig valami zűrös fazon oldalán kötnek ki."

A környezetemben egyetlen jó nőnek sincsen zűrös fazonja, nemhogy bűnözővel nem álltak össze soha.

Bennem azért felmerült a kérdés, hogy te milyen közegben élsz, mozogsz, ha bűnözőket és hozzájuk tartozó bombanőket látsz.

2022. febr. 8. 15:57
 23/60 anonim ***** válasza:
0%

20# Tudom, életem. A pénzes pasinak is jól kell kinézni.

21# Csak trollkodok, felmondom a közelező narratívát, valójában nem azonosulok ezzel az attitűddel. (Most ezzel jól "hiteltelenítettem" a trollkodásomat.. nah..mindegy. Ez legyen a legnagyobb baj)

Egyébként (normál fokozatba kapcsolva magam) tényleg szeretem, ha egy nő egyenes és őszinte (tudom, hogy ez most így nem vehető komolyan, de nah.)

2022. febr. 8. 16:33
 24/60 anonim ***** válasza:
52%

23

Szapioszexualis(hetero) vagyok.

Ugyhogy nem, egeszen más preferenciaim vannak

2022. febr. 8. 16:45
 25/60 anonim ***** válasza:
47%

24# Tudom, azért írtam azt, amit.

(Amúgy én is erősen a szapioszexualitás felé hajlok, ha ilyen fogalmakkal kell élnem)

2022. febr. 8. 16:53
 26/60 anonim ***** válasza:
100%
Honnan ismersz Te ennyi bűnözőt?
2022. febr. 8. 16:59
 27/60 anonim ***** válasza:
100%

Napi incel kérdés.

De a nagy számok törvénye ezt is megválaszolja.

Vegyük most csak a 20-30 éves nőket Magyarországon, ez nagyjából olyan 500 ezer fő. Osztályozzuk őket testi adottságok, öltözködés, kisugárzás (ami pszichológia) stb változók mentén egy 1-10-ig terjedő skálán, ezt aggregáljuk. Szinte biztos vagyok benne hogy mint minden más természetben megfigyelhető dolognál, itt is standard normális eloszlást kapunk, amiről már fingom sincs matekból, de tegyük fel, hogy az 500 ezerből csak 25000 a 10-es nő, és akkor keveset mondtam, de nyilván kevesebb mint az 5-ös.

Szóval van 25000 nő, teljesen más szociális kulturális háttérrel.

És van az országban kb 50-100 olyan bűnöző akinek megvannak a fogai és nem börtönben ül. Jellemzően a politikai elitről beszélünk egyébként.

Tehát 25000 nőből kell hogy legyen mondjuk 50 aki nyitott arra hogy egy bűnözővel lézengjen. Hozzáteszem ezek gazdasági bűnözők, mivel a súlyos bűncselekmények elkövetőit azért el szokták kapni.

Ez azt jelenti hogy egy adott csoportból kiválasztani 0,2%-ot nem nagy dolog, nagyjából ennyi lehet a prostik aránya is, de ugyanennyi nő akad nayon magas intelligencia szinttel.

Egyszóval: a 0,2% annyira elhanyagolható hogy abból másnemű következtetést levonni felesleges. Kb mintha egy iskolában 500 gyerekből egyetlen gyerek megeszi a kutyasz .rt, abból nem vonhatod le azt a következtetést, hogy minden gyerek ostoba, mert kutyasz . rt eszik.

2022. febr. 8. 18:04
 28/60 A kérdező kommentje:

27

Hm.

Én nem kifejezetten politikai bűnözőkre vagyis fehérgalléros bűnözőkre gondoltam.

Hanem például az alvilágot vezető kétes arcokra. Ilyenek az embercsempészek, drog- illetve fegyverkereskedők, rabló hálózatokat működtetők stb.

Az ilyen alakoknak is jut 10-es nő mindig és nem elhízott 150 kilósakkal mutatkoznak.

Ellenben nem láttam 10-es nőt még könyvtárossal, adminisztrátorral vagy birkapásztorral valamiért.

2022. febr. 8. 19:56
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

Birkapásztorral hogyan? Menjen ki udvarolni neki a svájci Alpokba, vagy hogyan? lol

Adminisztrátorokat pedig mi alapján ismersz fel? Lehet, egy kigyúrt Norbi az irodáján kívül, csak személyi edzőnek nézed.

2022. febr. 8. 19:59
 30/60 anonim ***** válasza:
100%

28

És mi ezzel a baj???

Mármint, duci nőt sem lattam, sikeres gazdag pasival

2022. febr. 8. 20:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!