Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet, hogy a bűnözők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy a bűnözők ennyire sikeresek a legjobb nőknél?

Figyelt kérdés

Legjobb nő annyit jelent, hogy szép, jó testű de az értékrendje rendkívül elcsheszett és agyban nagyjából zokni?

Miért lehet annyi top nőt látni bűnözők oldalán de szinte egyet sem alacsony, vékony, beesett sovány arcú könyvtárosok oldalán például?

Ezen sokat elmélkedtem és mindig a természeti törvényekhez jutok vissza. Egyszerűen nincs rá logikus magyarázat.

2022. febr. 8. 14:52
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:

30

A felszínesség. Hogy nem érted?

2022. febr. 8. 20:11
 32/60 anonim ***** válasza:
81%

31

Mert te nem vagy felszines? Neked sem a 120 kg bolti eladó lany kell, hanem a feszessegü, jol kinezo bombanő

2022. febr. 8. 20:20
 33/60 A kérdező kommentje:

32

De én nem vagyok 120 kg oké?

2022. febr. 8. 21:14
 34/60 anonim ***** válasza:
77%

33

És? Ugyanugy felszínes szempontok szerint válogatsz! Ugyanaz a kettő

2022. febr. 8. 21:23
 35/60 A kérdező kommentje:

34

És ha igaz is? Akkor már fel sem szabad tennem a kérdést és fogjam be? Ez lenne a te nyerő kártyád amit mindig előhúzol?

2022. febr. 8. 21:28
 36/60 anonim ***** válasza:
47%
Aki a karcsú, szép lányokat kedveli, az legyen szíves fogja be a száját! Mit képzel, hogy igényei vannak? Tessék becsajozni a 120 kilós Magdi nénivel a közértből! F.szom... Neki van tartása, kedves, őszinte és erkölcsös. És nem felszínes! Ha nem Magdi nénit válaszod, akkor egy büdös felszínes incel vagy!
2022. febr. 8. 21:33
 37/60 anonim ***** válasza:
100%

35

Én vékony vagyok! Csak nem értem! Jössz itt a felszinességgel,...meg, hogy a jó nők értekrendje "elcseszett" - Miközben meg te, ugyanolyan felszines vagy!!!!

2022. febr. 8. 21:36
 38/60 A kérdező kommentje:

37

Nem vagyok ugyanolyan felszínes, mert sokféle nő bejön nekem. De te pofátlanul 120 kilós nő extrém példájával jössz! Normális vagy?

2022. febr. 8. 21:38
 39/60 anonim ***** válasza:
47%

37

Karcsú vagyok, és szerintem szép is, (bar ez relativ)

Aki a GAZDAG, JÓ EGZISZTENCIÁVAL RENDELKEZŐ, SIKERES FÉRFIAKAT kedveli, az legyen szíves fogja be a száját! Mit képzel, hogy igényei vannak? Tessék FELSZEDNI A MAMAHOTELES CSÓRÓ LACIT a közértből! F.szom... Neki van tartása, kedves, őszinte és erkölcsös. És nem felszínes! Ha nem LACIT válaszod, akkor egy büdös felszínes K*RVA vagy!

Érzed a kettősmercét?

2022. febr. 8. 21:39
 40/60 anonim ***** válasza:
47%

38

De ugyanúgy felszines vagy! Teljesen ugyanaz! En nem.indulok be a csorósagra, te nem indulsz be a hájra! Kinek mi a kizáró ok

2022. febr. 8. 21:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!