Hála istennek még nem volt benne részem, de megölheti. Gondold el, egyes nem túl stabil házzasságokat -amelyek pedig egy életre köttetnek- is tönkre tud tenni az egyik fél sikere.
Tény, hogy ahol ez előfordul, nem voltak meg a stabil érzelmi alapok. Igaz ez barátságra, házasságra. Reméljük, neked sem kell ilyet átélni.
2010. júl. 5. 19:14
3/11 anonim válasza:
Volt már rá pl. hogy egy barátnőm azért nem barátkozott velem,mert én bekerültem egy elég jó munkahelyre ami elég sokat fizet, ő pedig maradt a gyárba.De szerintem az igaz barátságokat nem öli meg ilyen hülyeség.
2010. júl. 5. 19:15
4/11 anonim válasza:
Ha nem nagyképűsködik az a barát,akkor nem ölheti meg a kapcsolatot.De ha állandóan azt meséli,hogy x helyre megy a sok pénzéből nyaralni,meghogy neki mennyi mindenje van,és mindig csak ezeket tudja mondogatni,akkor mi értelmes van a találkozgatásoknak??Mondogassa másnak,engem nem érdekelne.
Viszont ha nem mondogatja állandóan,hogy hova megy nyaralni,meghogy milyen új telefonja van,meghogy neki micsoda márkás ruhái vannak meg nem hord ócska kínait meg piacon vett ruhát,akkor nem ölheti meg a barátságot az h. sikeresebb az illető.:):D
Az elsővel értek egyet 100%-ig. Szerintem a barátság, ha az valódi, talán a legtisztább szeretet a világon, mert nincsenek benne sem hormonok, sem ösztönök, hanem színtiszta személyes ragaszkodás az egész. Ezt nem képes megölni a féltékenykedés, mert jóval magasabb rendű annál.
2010. júl. 5. 19:20
7/11 anonim válasza:
Nálam az ölte meg hogy neki alap dolog volt hogy ha gazdagabb vagyok nála akkor szívesen adok neki kölcsön de mivel barátok vagyunk nem muszáj vissza adnia.
2010. júl. 5. 19:41
8/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül írigység miatt megy tönkre egy ilyen barátság. Sokszor a "szegényebb" fél nem tudja tartani a tempót a pénzesebbnél, így nem tud mindig vele lógni. A másik fél előbb-utóbb belecsöppen olyen társaságba, akiknél nem gond a gyakori szórakozás. Ez kb. olyan, mint mikor valakinek gyereke születik. Egy idő után inkább gyerekes családokkal kezd barátkozni, mert közös a téma, az érdeklődés, a kikapcsolódási lehetőségek.
2010. júl. 5. 19:51
9/11 anonim válasza:
Az igazi barátságot nem öli meg.
Erre a legjobb példa ismeretségi körömben van. Van egy sikeres, jól kereső mérnök, már hívták tanítani egyetemre, sok ajánlatott kap. Neki a legjobb barátja egy asztalos. Mindketten állítják, hogy legjobb barátok és tényleg ha rájuk néz vki rögtön megmondja, hogy ezek ketten tényleg igazi barátok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!