Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok és még semmin sem estem túl! Hogy lehet ez?
Nekem 15 évesen volt az első barátom, és ahogy visszaemlékszem a gimis osztályomból akkor a 20 lányból csak 5 járt éppen valakivel. Bár a mai fiatalok... :S Na de én azt mondom, hogy ne parázz, teljesen felesleges! Majd jön, amikor jönnie kell ;)
21/L
Na, mondok Neked valamit.17 éves vagyok és 3 hete csókolóztam először,aztán hirtelen le is feküdtem a sráccal is,szóval akkor történt az első szájra puszi,az első csók és az első orálisan kielégítésem,és az első szex.14 éves vagy,ne csináld már ezt,hogy Te is abban élsz,hogy ez gáz.
Ráadásul én meg is bántam az egészet,de mindegy már.Azóta nem is vagyok együtt a sráccal,sőt akkor se,csak barátok voltunk,csak elragadott minket a hév.Ne siesd el egyiket se.
17/L
Ez egyáltalán nem gáz. Elhiszem, hogy nem vagy "ronda", csak még fiatal. Ráérsz még... :)
Én pl. 21 évesen vesztettem el. És nem bántam meg, hogy eddig vártam.
21/L
Dobj egy privit, hátha bejössz:)
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!