Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy húszas évei elején járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy húszas évei elején járó lánynak mennyire számít a pénz?

Figyelt kérdés

Lehet olyan hogy amiatt kezd el érdekelni egy fiú mert megtudod róla hogy nem csóró?

Tetszett egy lány, meg akartam volna ismerni de elég bunkón elküldött. Nem játszom az eszem, nem öltözöm a legújabb divat szerint, szolidan élek, de nem vagyok szegény, épp ellenkezőleg. Ahogy mástól megtudta azt hogy jól állok anyagilak, elkezd visszakozni. Hogy ő nem úgy gondolta, meg hogy mindenki dönt rosszul, meg hogy én milyen rendes vagyok:DDD Mire megy ki ilyenkor a játék? Drága dolgokat remél tőlem, vagy közös életet?

2022. febr. 6. 17:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A szerénység sem zárja ki az anyagiasságot.
2022. febr. 6. 19:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Engem nem befolyásolna, ha szimpatikus valaki abban az esetben szívesen megismerném, ha nem így van és leráztam, akkor pedig nem változtatna a véleményemen pl. az, hogy milyen az anyagi helyzete.

Emberek vagyunk és bárki bármit mond előfordul, hogy valami félreértett első benyomás alapján előítéletesek vagyunk. A véleményemen esetleg valami olyan pozitív csalódást okozó plusz információ tudna változtatni, ami a belső tulajdonságairól mutat új képet.

23 éves mérnöklány (ha már szóba keveredett a válaszoknál, hogy ki milyen értelmiségi osztályt képvisel 😅)

2022. febr. 6. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!