Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy húszas évei elején járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy húszas évei elején járó lánynak mennyire számít a pénz?

Figyelt kérdés

Lehet olyan hogy amiatt kezd el érdekelni egy fiú mert megtudod róla hogy nem csóró?

Tetszett egy lány, meg akartam volna ismerni de elég bunkón elküldött. Nem játszom az eszem, nem öltözöm a legújabb divat szerint, szolidan élek, de nem vagyok szegény, épp ellenkezőleg. Ahogy mástól megtudta azt hogy jól állok anyagilak, elkezd visszakozni. Hogy ő nem úgy gondolta, meg hogy mindenki dönt rosszul, meg hogy én milyen rendes vagyok:DDD Mire megy ki ilyenkor a játék? Drága dolgokat remél tőlem, vagy közös életet?

2022. febr. 6. 17:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a többséget ilyenkor nem ez érdekli leginkább, de nyilván nem egyformák az emberek, a nők sem...
2022. febr. 6. 17:46
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

És te mitől állsz olyan jól anyagilag a húszas éveid elején? :)

Nem inkább a szüleid?

2022. febr. 6. 18:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hol ismerted meg a lányt?
2022. febr. 6. 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelmiségi helyen ismerted meg, gondolom…
2022. febr. 6. 18:38
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
4. Én pont egyetemen közgazdász, jogász szakosok közül sok lányt ismerve látom azt, hogy közülük is rengetegnek nagyon is számít a pénz.
2022. febr. 6. 18:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy értelmiségi hely volt, de nem értelmiségi attitűdű emberekkel.😅

Érdekes, én sem az orvosisok, sem a tesisek között nem tapasztaltam ezt.

2022. febr. 6. 18:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Orvosisok? Akik 80%-ban gazdag vagy erősen jómódú orvos dinasztiákból jönnek és az orvosis csajok 90%-a orvosis srácot akar, de ha az nincs, akkor esetleg beéri más gazdag (családból származó) férfival is? Mert én ezt tapasztaltam orvosis lányokkal ismerkedve.
2022. febr. 6. 18:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Én nem ezt tapasztaltam orvosis fiúkkal és lányokkal sem - okosak voltak, munkabíróak, szorgalmasak, szerények, szexik.

Ez csak azt bizonyítja, hogy egyikünk kutatása sem reprezentatív.😅

2022. febr. 6. 18:53
 9/12 anonim ***** válasza:

"okosak voltak, munkabíróak, szorgalmasak, szerények, szexik"

A szerényt kivéve ezek egyáltalán nem zárják ki azt, amit én mondtam. Attól, hogy valaki okos, munkabíró, szorgalmas, szexi, attól még lehet anyagias az ismerkedéskor. Senki sem 100% csak jó vagy rossz ember.

2022. febr. 6. 18:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Teljesen egyénfüggő, de úgy tűnik ennek a lánynak ennyire számít.
2022. febr. 6. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!