Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számít nektek, hogy a lánynak milyen lakása van?
Mennyire új építésű a társasház, mennyire felújított maga a lakás,milyen modern dolgok vannak benne? Milyen környékén van?
Az én lakásom egy régebbi panelben van,nem legszebb, bár a felújításra gyűjtünk mi lakók, a környék sem a legjobb, nyilván nem késelnek meg éjszaka, mert rengetegszer jártam haza éjjel, és egy zűrös alakot nem láttam, de mégsem egy budai kerületben van. Belül tiszta es rendezett, 3 éve lett felújítva, a bútorok is újak, de mégsem az a modern álom lakás amire mindenki vágyik.
Annyira nem szívesen hozom ide a leendőbelit, valamiért fenntartásaim vannak ezzel kapcsolatban, hogy mi van, ha nem tetszik neki.
Az nem biztos, attól is függ, hogy milyen neveltetést hoz otthonról. Ha a szülei sznob gazdagok, akkor valszeg vannak elvárásai.
Jó igaz ez kiderül később, de eléggé elvenne a kedvem a további ismerkedestől.
Nekem az exem, kint lakik egy isten háta mögötti kis falú végén, még vezetékes víz sem volt, és tudod, akár milyen meglepő is lesz ez a válasz. Nem érdekelt, hogy hol és milyen körülmények között él! Én egy nagy városban nöttem fel, és lakok jelenleg is! De még sem néztem le, hogy ő milyen helyen lakik, az volt a lényeg, hogy csak is vele legyek!
Meg amúgy is, nekem nagyon tetszett az a nagy csend és nyugalom ami ott van a világ végén!
Úgyhogy, ha téged szeret az adott srác, nem fogja érdekelni, hogy hol élsz és milyen körülmények között!
27/F
Én csak reménykedem, hogy ez a kérdés csak költői. Ha valakinek ez szemet szúr és nem lát túl az anyagiakon mikor a szerelméről van szó...nemár!
Ha ez tényleg felmerült benned, szinte biztos hogy megfelelési kényszered van bizonyos szinten. Aki ez alapján dönt azt fújja le a szél az erkélyedről!
Nincs erkelyem :(
Amugy igen vannak megfelelesi kenyszereim, sajnos gyerekkorbol hoztam magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!