Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, számít nektek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, számít nektek, hogy a lánynak milyen lakása van?

Figyelt kérdés

Mennyire új építésű a társasház, mennyire felújított maga a lakás,milyen modern dolgok vannak benne? Milyen környékén van?

Az én lakásom egy régebbi panelben van,nem legszebb, bár a felújításra gyűjtünk mi lakók, a környék sem a legjobb, nyilván nem késelnek meg éjszaka, mert rengetegszer jártam haza éjjel, és egy zűrös alakot nem láttam, de mégsem egy budai kerületben van. Belül tiszta es rendezett, 3 éve lett felújítva, a bútorok is újak, de mégsem az a modern álom lakás amire mindenki vágyik.

Annyira nem szívesen hozom ide a leendőbelit, valamiért fenntartásaim vannak ezzel kapcsolatban, hogy mi van, ha nem tetszik neki.

2021. jan. 8. 20:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy nem ez fogja leginkább érdekelni a srácot, hanem te.
2021. jan. 8. 20:11
 2/16 A kérdező kommentje:

Az nem biztos, attól is függ, hogy milyen neveltetést hoz otthonról. Ha a szülei sznob gazdagok, akkor valszeg vannak elvárásai.

Jó igaz ez kiderül később, de eléggé elvenne a kedvem a további ismerkedestől.

2021. jan. 8. 20:12
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Téged szeressen ne a lakásodat! Ha kifogásolja hol laksz akkor ez őt minősíti. Nem telhet mindenkinek rózsadombi villára pont most ebben az időszakban.
2021. jan. 8. 20:13
 4/16 Gyakori93 ***** válasza:
94%

Nekem az exem, kint lakik egy isten háta mögötti kis falú végén, még vezetékes víz sem volt, és tudod, akár milyen meglepő is lesz ez a válasz. Nem érdekelt, hogy hol és milyen körülmények között él! Én egy nagy városban nöttem fel, és lakok jelenleg is! De még sem néztem le, hogy ő milyen helyen lakik, az volt a lényeg, hogy csak is vele legyek!

Meg amúgy is, nekem nagyon tetszett az a nagy csend és nyugalom ami ott van a világ végén!

Úgyhogy, ha téged szeret az adott srác, nem fogja érdekelni, hogy hol élsz és milyen körülmények között!

27/F

2021. jan. 8. 20:32
 5/16 anonim ***** válasza:
12%
Fontos
2021. jan. 8. 21:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem
2021. jan. 8. 22:29
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon fontos, mert, ha kirúgnak az albérletből, nem mindegy, hogy hova költözöm be. Hát putriba nem fogok.
2021. jan. 10. 10:17
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
minimum 1.5 szobás kell, hogy ha összeveszünk akkor egyik ide, másik odamegy.
2021. jan. 10. 10:41
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én csak reménykedem, hogy ez a kérdés csak költői. Ha valakinek ez szemet szúr és nem lát túl az anyagiakon mikor a szerelméről van szó...nemár!

Ha ez tényleg felmerült benned, szinte biztos hogy megfelelési kényszered van bizonyos szinten. Aki ez alapján dönt azt fújja le a szél az erkélyedről!

2021. jan. 10. 16:53
 10/16 A kérdező kommentje:

Nincs erkelyem :(

Amugy igen vannak megfelelesi kenyszereim, sajnos gyerekkorbol hoztam magammal.

2021. jan. 10. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!