Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számít nektek, hogy a lánynak milyen lakása van?
Mennyire új építésű a társasház, mennyire felújított maga a lakás,milyen modern dolgok vannak benne? Milyen környékén van?
Az én lakásom egy régebbi panelben van,nem legszebb, bár a felújításra gyűjtünk mi lakók, a környék sem a legjobb, nyilván nem késelnek meg éjszaka, mert rengetegszer jártam haza éjjel, és egy zűrös alakot nem láttam, de mégsem egy budai kerületben van. Belül tiszta es rendezett, 3 éve lett felújítva, a bútorok is újak, de mégsem az a modern álom lakás amire mindenki vágyik.
Annyira nem szívesen hozom ide a leendőbelit, valamiért fenntartásaim vannak ezzel kapcsolatban, hogy mi van, ha nem tetszik neki.
Nálam ott kiesik a dolog ,hogy PEST...Nagy átlagban nem kimondottan vagyok értük oda.Persze az se mind1,hogy csak egy albi ami tart egy ideig amire soha nem emléxik majd vissza az ember,vagy saját tulajdon.
És a bajom az egésszel az ,hogy általában az emberekről elég sok mindent elárul ,hogy hol lakik.Pesitekkel többnyire az a bajom ,hogy egy jó részük agymosott liberális,vagy ugyan az fideszben.
Inkább buda és annak is a kevésbé rossz részei az alap.
lany vagyok es hasonlo lakasban elek, mint te. probalom ujitgatni es rendben tartani, mindig megcsinalok valamit vagy veszek ujabb/jobb butorokat, de sajnos egyedul lassan haladok es egy panelbol sosem lesz ujepitesu zoldovezeti haz.
eddig nem nagyon zavart senkit, bar teny, h a legtobb ferfi, akivel randiztam meg ennel is rosszabb lakasban elt, tehat nem is nagyon lett volna joguk leszolni. szerintem inkabb az szamit, hogy mennyire figyelsz ra oda, mennyire tartod rendben, tisztasag van-e, otthonos-e stb. lehet egy kis panel is otthonos meg igenyes a maga kategoriajaban, de egy meno ujepitesut is le lehet ugy lakni, higy taszito legyen benne a kosz meg igenytelenseg. aki huzza a szajat a lakasomra, az elmehet a jo budos pcsaba 😘
Hali,
Kapcsolat elején abszolút nem érdekelne, csak legyen rend, ne egy disznóól.
Amikor már komolyak a dolgok, akkor persze már felkerülhetne terítékre. Ha nagyon nem tetszene a környék és élete végéig ott akarna lakni, akkor lehet elgondolkoznék a dolgokon.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!