Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít, hogy egy lánynak milyen haja van?
Figyelt kérdés
Fiúk, fgyelembe veszitek, hogy egy lánynak ápolt, selymes, hosszú, egyenes haja van, vagy akár hullámos, enyhén rövidebb?
Szóval fontos, hogy szép legyen, amihez jó hozzáérni, megtapintani?
2016. máj. 24. 21:05
1/12 anonim válasza:
Van akinek nem fontos, hogy a partnere ápolt legyen?
2/12 anonim válasza:
A férfiak nevében nem tudok nyilatkozni, de szerintem kifejezetten kiábrándító, ha egy nőnek ronda haja van. Van egy ismerősöm, aki folyton tépkedi a haját és hát úgy is néz ki.. szerintem nagyon gáz.
3/12 anonim válasza:
Szamomra nagyon fontos dolog, hogy a lánynak ápolt-e a haja. Egyenes, vagy hullámos, ez igazából lány függő, kihez mi illik. Nekem a kedvencem a hosszú barna hullámos haj. F/21
4/12 A kérdező kommentje:
Tépkedi a saját haját? :O
És mi okból?
2016. máj. 24. 21:12
5/12 anonim válasza:
Számít,de vannak sokkal fontosabb tényezők is.Ha tetszene kívül-belül akkor akár kopasz is lehetne.
6/12 anonim válasza:
Egyszerű rossz szokás. Más a körmét rágja, haját csavargatja, ő meg a haját tépkedi.
7/12 anonim válasza:
Nekem az a lényeg, hogy ne legyen korpás, zsíros. Festettet sem szeretem. Esetleg elnézem ha a gyári színek (barna, szőke, fekete) valamelyikére van átfestve. Beleborotválást néhol nagyon rövidre vágást kékre, zöldre festést nem viselem el. Az ilyen csajok ki vannak zárva. Göndör, szőke vállig érő vagy barna egyenes hátközépig ez lényegtelen, ha normális a csaj alatta.
8/12 anonim válasza:
Nekem csak annyi, hogy rövid hajú nővel nem kezdenek, azon felül mindegy.
9/12 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos,persze csak ha a többi is stimmel (külső,belső tulajdonságok)
10/12 anonim válasza:
Bocsi hogy lányként válaszolok, de régen én is tépkedtem a hajam végét. Tudod mikor picit töredezett, akkor könnyen lejön a szál vége, imádtam tépkedni :D Szerencsére összeszedtem magam, már rendszeresen vágatom a hajam, így nem töredezett, nincs okom tépkedni, meg amúgy is levágattam aránylag rövidre (állig érő), és odáig fárasztó felnyúlni :D
Szerintem mindenkinek fontos amúgy, hogy ápolt legyen a partnere haja (meg mindene)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!