Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít, hogy egy lánynak milyen haja van?

Figyelt kérdés

Fiúk, fgyelembe veszitek, hogy egy lánynak ápolt, selymes, hosszú, egyenes haja van, vagy akár hullámos, enyhén rövidebb?

Szóval fontos, hogy szép legyen, amihez jó hozzáérni, megtapintani?

2016. máj. 24. 21:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fontos, mármint nem a legfontosabb tényező de simán elveheti csak ez a kedvem egy lánytól, ha nincs szép, ápolt haja.
2016. máj. 24. 22:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, hogy lányként beleszólok, de gondoltam megemlítem, hogy nekem az elmúlt években volt barna állig érő-vállig érő-derékig érő hajam, majd ez vörösbe is és nem vettem észre, hogy ez bármit is befolyásolt volna férfi téren. Tehát én azt vettem észre, hogy ha valakinek bejössz, az akármilyen hajjal szépnek talál.
2016. máj. 24. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!