Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai huszonéves nőktől tényleg irreális elvárás hogy otthonosan mozogjanak a konyhában?
Régen én is gondoltam rá. Bár ma annyira primitív emberek vannak bent, hogy a mai eszemmel már nem biztos, hogy jól érezném magam.
Te el tudnál ott lenni a villában, hónapokig?
#8 voltam.
Ha már így alakulna, te is nyomnál Balázsra egy szavazatot nem?
Szerintem az elmondható, hogy manapság előtérbe került a kajarendelés és emiatt kevesebben sürögnek-forognak szívesen a konyhában.
De szerintem ez valamennyire otthonról hozott tulajdonság. Én ahogy láttam anyukámat főzni, úgy tanultam meg. Akiknél ez nem volt, vagy nem érdekelte őket, ők hátrányból indulnak.
De ugyanez vonatkozhata a fiúkra is. Mert én apától meg azt lestem el, hogy hogy kell kicserélni egy villanykörtét vagy hogy hogy érdemes nekiállni megjavítani egy elromlott készüléket.
ez tőled függ.
ha rendesen megrakod, akkor másnap reggel a főzés analfabéta csaj is ágyba fogja neked vinni a kávét meg vmi sza r szendvicset amit összeeszkábál.
ha pedig motivált-szerelmes lesz-és látja rajtad, hogy neked igényed az alap férfi női szerep, akkor boldogan lesz házi tündér érted.
szóval ha nem ilyen a csaj, elsőre magadban keresd a hibát.
Érdekes, hogy ez a házimunka dolog kifejezetten a kajagyártás, takarítás, mosás terén reked meg kérdés szinten, holott még pár apróság létezik a világban, amik az ember életviteléhez kellenek...
Pölö nem mindenki lakik panelban, innentől kezdve hatványozódik az otthon elvégzendő melók száma...
Tudom, hívjunk szakembert.....na az az, ami nincs, de hívhatod is a tróger gazsit, aki majd éjjel jól hokkonnyom egy vázával, miután memorizalta az értéktárgyaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!