Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli, de aktívan randiző huszonéves nők! Mennyi randitok van átlag havonta?
Milyen a pasi felhozatal?
F/30
8-10 randim van. A felhozatal pedig elég változó, mostanában nem volt szerencsém vonzó, egzisztenciálisan is biztonságot sugárzó pasihoz. A tömegközlekedéssel érkező, 400 Ft-os kávét is felező, minimálbérüket féltő férfiaktól ráz a hideg…
22/N
Amikor szingli voltam és aktívan randiztam, nekem is kb. 8-10 randim volt egy hónap alatt. Volt, hogy egy hétvégén kettő, máskor napokig egy sem.
A felhozatal meg... hát...hagyjuk inkább. Nem véletlenül nem lett ezekből második randi. Kezdve ott, hogy szinte mindegyik egy órán belül be akart jutni a bugyimba. Még csak kihívóan se öltöztem. Ezenkívül a vonzalom szinte sose volt meg. Volt, aki totál lepukkant volt a fotóihoz képest. Az az egy-kettő, akivel megvolt a közös vonzalom, meg "véletlenül" nős volt. Csak elfelejtette közölni.
Két hónap kudarcsorzat után töröltem magam. Pár nappal később teljesen véletlenül ismertem meg a páromat.
Összességében az a két hónap társkereső időpocsékolás volt.
#2 vagyok
Ez az “ Szépen fogyasztod őket...” mondat mögött enyhén durva incelséget érzek… 🤨🧐🤷🏻♀️
Amikor szingli voltam és "aktívan" randiztam, akkor is fél év alatt három ismerkedésem volt, ezek egyike sem egyrandis dolog volt.
Ha a randijaim száma a képek alapján vonzó és a velem való randizásra nyitott pasikkal állt volna arányban, valószínűleg heti 2-3 randim lehetett volna, de mindig is nagyon szűrtem a randipartnereket, csak olyannal találkoztam, akivel nem volt nyögvenyelős a beszélgetés, megvolt a közös érdeklődési kör, hasonlónak bizonyult már üzenetváltáskor is az intelligencia szintje, hasonló volt a humorérzékünk, stb.
Én mindig is potenciális partnert kerestem, nem vagyok híve a "randizgassunk, majd meglátjuk, hogy csak szex/időtöltés lesz vagy több" felfogásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!