Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Napjainkban már csak a pénzesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napjainkban már csak a pénzeszsák vagy adonisztestű pasiknak jut egy szép barátnő?

Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 13:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%
Nem csak napjainkban, a szép lányok sosem vonzódtak gyakorin picsogó, csóró, ocsmány pasikhoz.
2022. jan. 30. 13:18
 2/25 anonim ***** válasza:
77%
Nem, nekem is jut, pedig nő vagyok. Neked nem jut egyedül.
2022. jan. 30. 13:18
 3/25 anonim ***** válasza:
61%
Napjainkban már csak a TÖJEKETES SZÉOSÉGŰ, vagy TÖJÉKETES VÉKONYSAGU, SZÉP ARCU NŐKNEK jut egy HELYES FÉRFI?
2022. jan. 30. 13:19
 4/25 anonim ***** válasza:
94%

Én eskü, nem értem ezeket a kérdéseket. Akárhova megyek, minden pasinak van nője. Legtöbbnek a saját szintjén, van akinek kicsit alatta/felette, de van.

Csak itt olvasom, hogy manapság lehetetlen nőt szerezni, férfitöbblet van meg a többi.

Most ne haragudjatok meg, de azt meg ne tessék már zokon venni, hogy egy gyönyörű modell kinézetű nő, akinél naponta vannak jelentkezők, nem a minimálbéres fogatlan, pattanásos Gézát választja.

Átlagos nőként én sem a Brad Pitt kaliberű pasiknál próbálkozom, a realitás talaján maradok. Nektek ez miért nem megy?

2022. jan. 30. 13:20
 5/25 anonim ***** válasza:
92%
Ja, milyen már, hogy egy szép lánynak vannak elvárásai! Felháborito
2022. jan. 30. 13:28
 6/25 anonim ***** válasza:
79%

Topmodell kinézetű nők olyan szívtelenek, nem sajnálják meg a csóró csúnya pasit.

Mit vártok miért kell jó nő a nagy büdös semmire?

Ha mindenki a saját szintjén keresgélne, még a legcsúnyább pasiknak is jut hozzájuk illő nő.

2022. jan. 30. 13:41
 7/25 anonim ***** válasza:
39%

De azert a sok bekepzelt pitsa ide jar picsogni a lasijarabmert negcsalja megveri megalazza, mert a sok luzer megsajnalja öket

Ugy kell nekik

2022. jan. 30. 13:41
 8/25 anonim ***** válasza:
89%

Nem tartom kizártnak, hogy az összes ilyen kérdést 4-5 ember írja ki.

2022. jan. 30. 13:42
 9/25 anonim ***** válasza:
76%
Minek neked SZÉP barátnő?
2022. jan. 30. 13:50
 10/25 anonim ***** válasza:
30%
Sajnos ez így van manapság már eljutottunk odáig,hogy a nők egyfajta 2 lábon járó organikus atmként tekintenek a férfiakra és bónúszba ha férfiu akkor ezért cserébe valamit(együttlét az ágyban,neki legyen igaza) akkor jön a nőktől a hiszti meg 100 fele kifogas
2022. jan. 30. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!