Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő nélkül rossz az élet?
Figyelt kérdés
Nekem még sosem volt és lehet nem is lesz sosem. Nagyon nehezen megy az ismerkedés. Meg amilyen lányokkal találkoztam már, néha azt gondolom lehet jobb is ha ebből kimaradok. De még is vágyom egy társra, meg végülis ez lenne a normális.
Milyen az élet örökre barátnő nélkül?
2022. jan. 8. 17:18
1/6 anonim válasza:
Megértelek,mert hasonló cipőben járunk.Csak nekem volt már pár kapcsolatom.De többnyire egyedül éltem az életem.És pont ezt érzem én is...hogy tapasztalja,látja az ember a sok rosszat,ami történhet egy kapcsolatban.Sokszor én is így érzem hogy nem hiányzik az nekem,sokkal kényelmesebb és jobb az életem így.De mellette meg azért sok szép és jó oldala van,ha van melletted egy társ...és nyilván egy normális ember alapból vágyik rá.
2/6 anonim válasza:
Lehet találni normális társat, csak sok munka. Sokat kell ismerkedni, randizni, próbálkozni. Hány éves vagy?
3/6 anonim válasza:
"Tudom, hogy ezt az életet
szebben és jobban is lehet,
ennél már többet kérek
A jóba váltok bérletet,
aki mer, az mindent megtehet,
már csak magamtól félek."
No Sugar- Tabula Rasa
4/6 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nincs. Idegesítővé válnak egy idő után. Mindenbe beleszólnak....követelőznek
5/6 Odüsszeusz92 válasza:
Az életet csak úgy lehet barátnő nélkül leélni ha rövid az életed vagy ha prostikhoz jársz, de ezek az esetek sem túl szerencsések.
6/6 anonim válasza:
"Milyen az élet örökre barátnő nélkül?"
Erre talán egy haldokló szűz férfi tudná a legpontosabb választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!