Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem volt még barátnőm. Ha ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még barátnőm. Ha ez ismerkedésnél kiderül, rossz pont egy nőnél?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és neten megismerkedtem egy aranyos csajjal, viszont nekem még nem volt barátnőm (csók volt egyedül), és holnap után talalkozunk először személyesen. A félelmem viszont az, hogy lehet elő fog kerülni ez a téma - azaz, hogy mikor volt/volt-e kapcsolatom - és én öszinte ember lévén én megmondanám neki, hogy nem.

Nyilván az lenne a gondolata, hogy:itt valami nincs rendjén ezzel a csávóval, jobb ha ő sem megy bele az egészbe, hisz nem véletlenül nem volt eddig...

Lányok, nálatok ez kizáró tényező lenne?

2019. aug. 23. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Lánytól függ. Sokaknál hátrány, de nem minden lánynál. Valószínűleg nem fog rákérdezni első randin, elég kevesen szeretnek ilyenekről beszélgetni.

Ha rákérdez és nem akarsz róla beszélni, akkor csapd el a témát annyival, hogy "Ne rontsuk el ezzel az első randit".

2019. aug. 23. 09:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván az lenne a gondolata, hogy:itt valami nincs rendjén ezzel a csávóval,"

Talán gondolatolvasó vagy? Vagy ha nem, akkor miért vagy ilyen negatív és pesszimista? Ha már így állsz hozzá, akkor a vonzás törvénye értelmében, biztos, hogy ezt is fogod megkapni, hisz erre vágysz, nem?

Miért lenne kizáró, ha egy 22 évesnek még nem volt kapcsolata?

2019. aug. 23. 09:49
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

"Talán gondolatolvasó vagy?"

Nem. Pont ezért írta ki a kérdést.

"Vagy ha nem, akkor miért vagy ilyen negatív és pesszimista?"

Csak óvatos és nem akar a pofonfának szaladni. Plusz lehetséges, hogy hallotta már ezt másoktól. Plusz a környezetében valószínűleg majdnem mindenkinek volt már ebben a korban kapcsolata és érzi, hogy emiatt hátrányban lehet.

"Ha már így állsz hozzá, akkor a vonzás törvénye értelmében, biztos, hogy ezt is fogod megkapni, hisz erre vágysz, nem?"

A BTK hányadik cikkejében van szó erről a törvényről? És attól függ, hogy a lány mit gondol, hogy a kérdező parázik vagy sem? Gondolatolvasó helyett gondolatmanipulátor?

"Miért lenne kizáró, ha egy 22 évesnek még nem volt kapcsolata?"

Mert sokan úgy gondolják, hogy akkor az illető defektes, tapasztalatlan és hasonlók.

2019. aug. 23. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném hogy gond lesz de tényleg jó lenne ha nem görcsölnél. Nehéz úgy lazának és magabiztosnak tűnni ha zabszem van a seggedben. Márpedig bár valahol aranyos ha egy fiú nagyon izgul általában inkább kiábrándító. Ha feszült valaki az megmérgezi az egész találka hangulatát. Ez nagyobb buktató szerintem mint hogy 22 évesen még nem volt párod.

Valóban szoktuk itt mondani hogy egy bizonyos kor fölött már fura ha nem volt de te még bőven időben vagy. Igyekezz jól érezni magad és nem azon kattogni mit gondol a csaj. Ha oldott a hangulat és jól szórakoztok a legkevésbé se lesz fontos volt e már barátnőd.

2019. aug. 23. 10:13
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
22 évesen nem hátrány. Ha 42 lennél, talán mást mondanék, de ez még teljesen rendben van.
2019. aug. 23. 10:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha találkoztok személyesen, szimpatikus vagy, megnevetteted, akkor a nők többségénél nem lesz semmilyen hátrányod. Cseten viszont semmiképp se térj ki rá, mert nem lesz esêlyed.
2019. aug. 23. 10:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A férjem 29 volt, örültem neki, hogy nem kell más nők által berögzült dolgokkal vacakolnunk. 😊
2019. aug. 23. 11:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz,van 27 éves ismerősöm akinek nem volt, én nem gondolom ezt cikinek.
2019. aug. 24. 12:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem,sőt szerintem nagyon szép dolog,hogy eddig tartottad magad.

Ritkaság. :)

Nekem sem volt még senki a láthatáron, de nem is siettetem.

19/L

2019. aug. 24. 23:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ó, ha valaki engem ezért cikizne/becsmérelne, hihetetlenül elküldeném a francba...

Persze nyilván attól függ, hogyan "lepődik meg" a tényen, hogy szűz vagyok. Ha csak nevetgél, meg normálisan közli a tényt, hogy nem gondolta volna, nyilván oké.

De ha emiatt bármiben rosszabb irányba változna adott embernek a véleménye róla, nagyon átgondolnám a kapcsolatomat vele.

Talán ez egy jó szűrő is. Valóban vannak beidegződéseim, érdekes (nem feltétlenül a jó értelemben) személyiségem, hibáim stb.

De talán így ha találok valakit, nagyobb eséllyel lesz hasonló személyisége, mint nekem.

Egyébként nekem főleg a kezdeményezéssel van gondom, a külsőmmel illetve az önbizalmammal (annak hiányával).

De annyira bármikor összeszedem magam, hogy ne foglalkozzam egy olyan lánnyal többet, akinek ez ciki.

19F

2019. aug. 25. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!