Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a rossz időben még inkább előjött a társ, barátnő iránti hiányom. Van más is, aki most nagyon vágyik egy társra, de nincs senkije?
Igen, és valahogy nekem is most jött elő, pedig eddig nem tartottam szügségesnek...:l :D
16/L
Jah , Én :/ . Sajna nincs párom pedig nagyon jóképű srác vagyok , izmos is , barnás bőrű sötét hajú zöld szemű, okos vagyok ,vastag farkam, sőt még pénzem is van. Rosszfiús vagyok de tudok nagyon kedves is lenni. Bár általában nem.
18 /f
És nincs barátnőm, és nem kamuztam, magamat írtam le külső vélemények által. Bár kinek mi tetszik... Engem most itt mindenki utál, szinte minden ismerősöm , szóval egyedül vagyok és ide irogatok meg filmet nézek meg érettségire készülök. Hogy miért utálnak azt én sem tudom (najó de ) :D
Szóval szerintem én minden ide írónál szánalmasabb vagyok és a legnagyobb lúzer ezen az oldalon :) Sose volt még normális barátnőm ,pedig szinte minden ismerősömnek volt már normális kapcsolata. Én nem találtam még senkit akibe úgy bele tudtam volna szeretni :/ Már le is mondtam róla , nem foglalkozom vele , majd csak befut egyszer a nagy Ő ...
DE NEM MA az biztos :D
Nagyon hiányzik egy csaj, úgy tűnik a jóképű, de csendesebb, visszafogottabb pesti srácok már nem kellenek a kutyának sem :/
20/f
igen, nagyon szeretném már érezni a nem eljátszott őszinte szerelmet, mikor belenézve a lány szemébe, meglátom a világ összes örömét.
emellett jó lenne egy igazán jó fiú barátot is találni. totál egyedül érzem magam.
pedig nem vagyok sem nyomi sem kiutált, csak egyszerűen nem követem a tömeget.
19 f
Nekem időtől független... Annyira szeretethiányom van,hogy ha nekiállok álmodozni egy normális srácról,a sírás kerülget,mert csak a fantáziámban létezik.. A mai világban egyre inkább..:/
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!