Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdeményezzek egy lánynál, hogyha tudom a telefonszámát és a nevét? 24,5/F
"Hogy kezdeményezzek egy lánynál, hogyha tudom a telefonszámát és a nevét? "
Hogyan csináljak tüzet ha van egy gyufam?
Hogyan mossak fogat ha van egy fogkefém meg fogkrémem
Hogyan igyak vizet ha van egy csap meg egy pohár
Próbáld megfogalmazni, hogy milyen külső/belső tulajdonsága fogott meg igazán. Egyébként mi lenne a célod az ismerkedéssel?
Szerintem nem elképzelhetetlen, hogy inkább csak barátkozásra lesz "vevő" - a nagyon fiatal életkorából kifolyólag.
De nem kizárt az sem, hogy volt már szexuális élménye (nekem anno még elképzelhetetlen volt a testi kapcsolat a 20.-dik életévem előtt.)
Mint azokba a régi filmekbe ahol a hős szerelmes kiabált az erkèlyre a csajnak , mögötte meg volt a segítő, aki súgott neki? 😁
A "szia, szimpi vagy, ismi?"-től
A szofisztikàltabb megoldàsokig ( a fenti alapmondat feltuningolàsa)
A netes csöpögős idèzeteket nem ajánlom , lényeg hogy egyedi legyen.
Én meg egy sört kérek! Drehert Köszi!
Nem hiszem h 17-18 éves, ezt csak te talalod ki vagy biztosra tudod?
Amúgy ah van szám, akkor felhivod, bemutatkozol és elmondod h a kolleganoje adta mega szamat nagyon tetszel nekem és szeretnék meginni veled valamit, lenne kedved esetleg hozza? Vagy elhajt a busba vagy igent mond. Amúgy meg ninxcs neked olyan munkád h csajozgatni se tudjál Kistöki.
"24,5/F"
Ezen röhögök öt perce.
24 éves 4 hónapos és 6 napos férfi vagyok.
Utoljára ilyet 8 éves gyerekeknél láttam akik összehasonlítják hogy ki hány nappal idősebb mert az baromi fontos az életben ha 3 nappal idősebb és bölcsebb vagy a haverodnál.
Lehet velem van a baj, de én nem örülnék ha felhivna valaki telefonon, és elmondana h bejövők neki.
Ha tudod a nevét miért nem keresed inkább meg facem vagy valamelyik oldalon. Ott talán neked is könnyebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!