Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha írásban kérem el a telefonszámát, miközben élőben is megoldhatnám?
Van egy kolléganő, akivel már egy ideje szemezünk. Tudom, hogy én is tetszem neki, erre egyértelmű jelek voltak.
Néhány szóváltás, köszönés volt eddig, de olyannyira sem ismerősöm, hogy bármilyen online platformon fent legyen nekem az ismerősök között.
Szóval 2 hetente egyszer összefutunk a folyosón, ez túl ritka alkalom és akkor az egyszer amikor ott vagyok és ő is, éppen valakivel beszélget vagy én vagyok társaságban, egy másik alkalommal megkérdezhetném csak hirtelenjében leblokkolok és már el is ment, és ezzel el is ment egy hónap.
Ha elég magabiztos lennék, megoldhattam volna már, és ezt ő is tudja. Így kicsit cikinek érzem a munkahelyi belsős üzenőrendszerben emiatt rástartolni, ott már munkaügyben váltottunk egy-két szót.
De pedig ez az egy megoldás tűnik kivitelezhetőnek, csak attól tartok, hogy emiatt csalódni fog bennem, hogy nem voltam elég emberes odamenni hozzá szemtől szemben. Az biztos, hogy vár, mert látszik rajta. Csak talán nem így várna.
Attol függ nagy "hal", NŐ, vagy csak egy kis nő akinek bejonnek az ilyen szonyeg alatt lapulso sunyi sztorik is.
Minden nőnek maskepp esik.
Ha tényleg arra vár, hogy kezdeményezz, akkor mindegy lesz, hogy hogyan teszed.
Ha nemleges választ kapsz, akkor az nem azért lesz, mert nem élőben kérted el a telefonszámát 😉
Kollegam siman elkerte a magan szamom annyival hogy amiert b.szom felvenni a céges telot meg alig járok be dolgozni is, legyek szives megadni a számom.
Ő igy startolt rám :D
Talalt simán egy apropót.
Hát kulonbozo pasik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!