Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdeményezzek egy lánynál, hogyha tudom a telefonszámát és a nevét? 24,5/F
24 és fél esztendős lehettem talán
Amikor engem ruhaboltba vitt èdesanyàm 🎵
Ne csinàljuk meg helyetted? 😆
Elmondta hogy inkább skip, menj vissza az időben amikor még nem volt palija, és próbalkozz be akkor
Engedd el.
Van párja, nyilván nem fogja elhagyni, ha még is akkor h tudnál benne megbízni, hogy veled nem teszi ugyan ezt?
Semmiképp nem tartanam vele a kapcsolatot,mert abba is csak Te serulhetsz.
Szamomra akkor is furcsa hogy egy idegennek ilyen könnyen kiadtak a telefonszamat.
Főleg úgy hogy még barátja is van.
Szidhatsz engem, meg oszthatsz, de nekem ez a véleményem.
Add meg a szàmàt, befűzöm 😁
Amúgy a FBs gyerekre kezdesz kissé hasonlítani
#11 helyesen, javítva: Nos hát ez érdekes volt. Felhívtam. Majdnem 3 percig beszélgettünk. 18 éves a lány és ugyanabban a városban lakik, ahol én. De itt jön a rossz: azt mondta, hogy barátja van és nem érti, hogy nekem a munkatársa (akitől megtudtam a nevét és a számát) miért mondta azt róla, hogy szingli. Meg volt hatódva és illetődve mert nagyon cuki és visszahúzódó hangon beszélt. A végén mondtam neki, hogy hátha lesz valamikor esélyem és nagyon reménykedem benne erre ő ezt mondta: "nagyon aranyos vagy, nem ígérek semmit"
Mostantól mitévő legyek? Nekem tényleg nagyon tetszik ez a lány és együtt akarok vele lenni. Mit tudok tenni ennek érdekében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!