Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék a legkönnyebben szakítani egy lánnyal?
Szóval van ez a lány randizgatunk, történt is már köztünk ez az,de egyszerűen nem vagyok még kész egy párkapcsolatra nem vagyok túl az exemen.
Hogy tudnám neki ezt szépen megfogalmazni,hogy ne legyen sértődés.
Nem, ez a baszni akarok, de valahogy legalizàlni kell figura lesz.
Aztàn csodàlkozunk, h csökken a bizalom a férfiak irànyàba 😂
Na, akkor mondhatod azt is, amit Noren mondott. Vagy:
“Drágám, egy ösztönvezérelt állat vagyok, aki nincs tisztában a saját testi-lelki szükségleteivel. Boldogabb leszel nélkülem.”
Minek ebben belekeverni idegen embereket. Nem velük van a baj, te vagy balhere.
Ha ő kapcsolatban gondolkodik, akkor jó eséllyel nem tudsz sértődés nélkül szakítani. Mondd meg neki, hogy bocs, de most csak használtalak, hogy rendbehozzam a sérült önbecsülésem, ragtapasz voltál a sebemen.
Ha közben a szexért a jövővel ámítottad és szerelmet hazudtál, akkor ez szemétség volt, ne tedd többet. Egyebekben viszont önmagában nem tartozol semmivel azért egy nőnek, mert összefekszik veled. Biztos felnőttesen átgondolta ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!