Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek manapság hol a legkönnyebb ismerkedni?
Figyelt kérdés
10 év után mentünk szét a párommal és némileg ugy érzem hogy kiestem a rutinból. Persze a világ és a szokások is változnak. Ezért is tettem fel a kérdést
F/35
2020. márc. 11. 00:21
1/4 anonim válasza:
Aki tud ismerkedni, az bárhol képes rá, aki meg nem, az sehol.
Ha te a kettő közt vagy, akkor olyan helyre menj, ahol hasonló beállítottságú emberek vannak, mint te.
2/4 anonim válasza:
Ha a baráti körödben és a munkahelyeden nincsenek szóba jöhető hölgyek, akkor bizony nincs könnyű dolgod, mert 35 évesen az egyetemi klubokhoz már túl idős vagy; az utcán, buszon vagy kávézóban bárkit leszólítani tapasztalataim szerint szinte teljesen reménytelen; a szórakozóhelyeken pedig az egyedülálló nők szinte csak alkalmi kapcsolatokat keresnek. Így lényegében az internetes társkeresés marad, de fel kell készülnöd arra, hogy ez a módszer rendkívül időigényes és frusztráló. Viszont nem nagyon van más.
3/4 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, bárhol könnyen tudsz csajozni. Ha nem, sehol.
4/4 anonim válasza:
Én élőben jobban díjazom a férfiak közeledését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!