Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan,hol lehet a legkönnyebben rendkívül molett nőkkel ismerkedni,randizni?
Ha sikerül találnom,nem fogom többet kérdezni.
Ha te unod,miért olvasod el?
Jól van, Moto Moto, nyugodj le. Ott is elég hamar megunta Glória, hogy csak a háját dicséri.
Tudod, a kövér nőknek hiába esik jól hogy elfogadod őket, attól még nagyon lelombozó hogy az az elsődleges szempont.
Ebben a helyzetben ugyanaz, mintha egy szőke bombatestű nő lenne, akiben sok pasi elsősorban a testét értékeli.
Nem vagy akkora szőke lovag fehér lovon, mint azt hiszed, vagy el akarod hitetni magaddal.
Soha nem gondoltam magamról,hogy szőke lovag vagyok fehér lovon.Bár szőke vagyok......
Fogalmam sincs,ezt honnan vetted.
Ha nekem a nagyon kövér nők tetszenek,miért keresnék soványat?
Nemcsak a testsúly számít,de ha ekkora nők vonzanak,hogyan írjam ki a társkeresést?
Tényleg nem értem,hogy akit idegesít a kérdésem,miért olvassa el,miért ír?
Én az olyan kérdéseket ami felbosszanthat el sem olvasom.
2.
Nincs a kövér nőknek gyűjtőhelye, ismerkedni meg úgy kell velük mint bárki mással,ha meg nem hiszi el, hogy tényleg bejon neked az meg az ő baja.
Alapból igazad van.
Mégis amikor leírom,hogy kifejezetten kövér társat keresek,sokan sérelmezik,hogy miért fontos,hogy kövér legyen? Mert ez tetszik.
Az nem baj,ha valaki leírja,hogy sovány,esetleg izmos nőt keres?
8.
Kit érdekel mit sérelmeznek? :D
Olyat keresel amilyet akarsz.
Mert beteges vagy. Ismét felhozom azt a példát, amikor valaki leírta hogy az extrém molett ismerőse meghalt, mert a súlya problémákat idézett elő, neked az volt a kérdésed hogy hány kiló volt.
Meg amikor megemlítettem az én molett ismerősömet, te egyből a LAKCÍMÉT kérted tőlem. Az volt a legelső.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!