Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan,hol lehet a legkönnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan,hol lehet a legkönnyebben rendkívül molett nőkkel ismerkedni,randizni?

Figyelt kérdés
A hogyan arra vonatkozik,hogy a kövér nők egy része gátlásos,nehezen ismerkedik,nem akarja elhinni,hogy valaki vonzónak tartja.A személyes találkozó még nehezebb velük.Olyan is volt már,hogy egy erősen túlsúlyos hölgy nem hitte el,hogy tetszik nekem,vonzónak tartom.Azt hitte,hogy beugratás az egész.

2021. márc. 10. 11:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem értem a felháborodásodat.Ismerkedni szeretnék,ennyi. Hogy milyen nő az ideálom,már kiderült. Ha sovány nő lenne az ismerősöd,nem érdeklődnék utána.
2021. márc. 10. 13:12
 12/18 anonim ***** válasza:
34%
Az a baj hogy te extrém kövéret keresel,ők meg szerintem emberek közé se szívesen mennek,persze biztos vannak kivételek.
2021. márc. 10. 13:19
 13/18 A kérdező kommentje:

Valóban így lehet,mert az utcán tényleg nem látni 180-200 kg-os nőket. Ezért próbálkozom társkeresőkön,neten,de ezeken is nehéz találni ekkora partnert.

Sajnos itt a gyakorin sincsenek ilyenek,vagy nem mernek írni,mert azt hiszik beugratás.Pedig engem tényleg az ekkora nők vonzanak.

2021. márc. 10. 13:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem csoda egy 200 kilós embernek már a séta is nehezen megy.
2021. márc. 10. 13:30
 15/18 anonim ***** válasza:
33%
Egy 165 cm magas 110 kilós nő tetszene neked, vagy az már túl vékony az ízlésednek?
2021. márc. 10. 15:24
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Neked ondó van a koponyádban agy helyett, kérdező? Még arra se voltál képes eddig magadról rájönni, hogy ilyen nőknél a hívószó a "body positivity", és ilyen témájú fórumokon kellene keresgélned?
2021. márc. 10. 15:46
 17/18 anonim ***** válasza:

15.

Szerintem kevés lesz :D

2021. márc. 10. 15:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Hol keresgélsz és milyen korút?

Csaj szexre, vagy kapcsolatra?

És azért kell túlsúlyos, mert te is az vagy?

2021. márc. 12. 15:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!