Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet rávenni egy lányt legkönnyebben egy csókra?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel már nagyon rég óta elvagyunk, nagyon jó barátok (picit több is,) vagyunk, egész nap ölelkezünk puszilgatjuk egymást, viszont félek, hogy ő ennél nem akar többet. Ettől függetlenül nagyon meg szeretném csókolni, anélkül hogy megharagudna. Hogyan tudnám rávenni egy csókra, úgy hogy ő is akarja? Ha lehet játékosan vagy valami vicces móddal. :)2014. ápr. 28. 21:53
1/10 anonim válasza:
Ölelgetitek meg puszilgatjátok egymást egész nap? Nem hinném, hogy valódi problémát okozna így a csók. Ha vicceskedni akarsz, esetleg kérj egy puszit aztán fordítsd véletlenül úgy az arcod hogy szájra menjen.
2/10 anonim válasza:
Mikor puszilgatjátok egymást egyszer fordulj felé nézz mélyen a szemébe és csokold meg. Hidd el beválik. Utánna öleld át. :) Remélem segíthettem.
3/10 A kérdező kommentje:
Nyelves csókra gondoltam. Játékosan meg úgy gondoltam, hogy mondok egy példát: fogadásból meg kell csókolnia. Olyanra gondolok amit ő is akar és nem véletlen. :)
2014. ápr. 28. 21:56
4/10 anonim válasza:
tartsd a szádban villás nyelvedet!
5/10 anonim válasza:
Hidd el, hogy akarja, de ne várd el, hogy ő kapjon le :D Pont, ahogy írtad; játékosan, viccesen.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni. Olyan mintha még sosem csókolóztam volna körülbelül. Félek, hogy megharagszik rám, vagy megromlik a kapcsolatunk emiatt. Várni kellene még vele?
2014. ápr. 28. 22:00
7/10 anonim válasza:
4-es, csak nem Gyűrűk Urát néztél? :D
Üvegezzetek és legyen ez az egyik feladat, a nyelves csók. Csak azt kell kibulizni, hogy nála álljon meg az üveg.
8/10 anonim válasza:
Ő barátként kezel téged/tekint rád szerinted?
9/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom eldönteni. Mivel élőben úgy viselkedünk egymással, hogy mindenki azt hiszi együtt vagyunk. Viszont facen meg néha vissza sem ír, pedig tudom hogy fennt van, és attól félek, hogy más érdekli. Már a filmezést/bulit tervezzük egy ideje (még házibulit is csináltam amire el sem jött) de folyton halogatja..
2014. ápr. 28. 22:03
10/10 anonim válasza:
Pedig ezt te tudod a legjobban, neked áll a rendelkezésedre a legtöbb infó. Ezek a lehetőségeid:
1. bepróbálkozol ->
A) haverként tekintett rád, és elveszítesz egy barátot (jobb esetben elnézi neked)
B) ő is többet akar barátságnál-> happy end
2. nem próbálkozol be, és bánni fogod sok-sok évig, mert ki tudja mi lett volna HA? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!