Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni? Még barátnője sem volt (? )
Figyelt kérdés
Szóóval van egy srác.. barátok,haverok vagyunk.Tudja h én kicsit máshogy nézek rá.. mostanába csak neten beszélünk.és néha elég félreérthető dolgokat tud irni,mintha ő is máshogy nézne rám mint egy sima barátra.. de nagyon félénk 18éves fiú.. csaja sem volt még.. mivel utalhatnék rá h elhivjon vhova? mit mondhatnék neki ami utal rá h többet s zeretnék mint barátság?2013. júl. 22. 20:17
2/12 A kérdező kommentje:
mégiscsak ő a fiú :)))))
2013. júl. 22. 20:21
3/12 anonim válasza:
Szerintem itt az egyenes út a legrövidebb. Nem vagytok idegenek, hívd el te. És persze viselkedj vele úgy, hogy lássa, hogy többet akarsz. Egyértelműen.
4/12 anonim válasza:
ha annyira félénk, akkor nem biztos hogy elhív randira. Szerintem nyugodtan hívd el te egy laza mozizós-fagyizós délutánra.
5/12 A kérdező kommentje:
egyenesen megmondtam neki h szeretem.ezzel tisztába van.ezt megtettem,ahhoz már nincs elég bátorság h el hívjam egy sétára pl...
2013. júl. 22. 20:23
6/12 A kérdező kommentje:
és tényleg nagyon félénk.. semmi önbizalma..:o
2013. júl. 22. 20:24
7/12 anonim válasza:
szerintem az beválhat ha valami olyasmit mondasz ha beleillik a beszélgetésbe hogy: de régen voltam moziba. vagy valami hasonlót vagy: de megnéznék most egy filmet.
8/12 A kérdező kommentje:
majd megpróbálom!:))
az lehet vmi jel a részéről h annak ellenére is keresi a társaságom h tudja h mit érzek iránta?
amugy KÖSZI AZ EDDIGI VÁLASZOKAT!!!:)))♥
2013. júl. 22. 20:29
9/12 anonim válasza:
Nem értem, én is ilyen vagyok, de engem a lányok csak rondának neveznek folyton. Ha nála is ez van, megértem, hgoy fél a gonosz lányoktól Ha meg helyes, akkor egy agytlant a srác, hogy nem veszi észre a tükörben. :D
10/12 A kérdező kommentje:
nagyon helyes!:D:$ de nagyonnagyon szerény
2013. júl. 23. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!