Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér hölgyek, hogyan lehet legkönnyebben ismerkedni veletek, közelíteni hozzátok?
"Az utcai leszólítás nehezen megy,nem is sikeres."
Egy működő tanács. Csirkecombbal sétálj, ha feltűnik a látótávolban a kiszemelted, előhúzod a zsebedből, amikor hallótávolba kerül beszélsz a combhoz "Imádlak kicsim, de fini vagy, megzabállak" Vagy jobbat. A humor mindig közelebb hozza hozzád az embereket. Kb. mintha csak a nagy mellű nők jöhetnének szóba, értem az előttem szolót, és igaza van, lehet nem a legkelendőbb a húspiacon, de ha így konkrétan felfeded célod (kövér legyen) ezzel taszítod, mindtha kijelentenéd te csak nagymellű nőkkel akarsz ismerkedni.
Nem érzed, hogy megalázó az embernek, ha a külseje miatt közelednek hozzá?
Az is lehet, hogy nem kíván kövér lenni, és évente 15 kilót fog fogyni. Akkor 5 év múlva nem leszel vele??
"Szerintem a legtöbb emberhez külseje alapján közelednek,hiszen az látszik."
Na, itt tévedsz.
"Miért baj az,ha kiderül,hogy azért tetszik,mert kövér?"
Mert az csak a teste. Egy párkapcsolat nem erről szól. Te teljesen fogyatékos vagy???:)
" Mit csináljak,ha nekem nem tetszenek a sovány nők."
Hiába is tetszenének, ők sem örülnek, ha a külsejük miatt közeledsz.
Tényleg kimaradt 2 éves korodban a homokozóetikett? Hogy hogyan kell összebarátkozni emberekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!