Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy gond hogy nem iszom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gond hogy nem iszom alkoholt?

Figyelt kérdés
31 éves férfi vagyok, sosem szerettem az alkohol tartalmú italokat, nem vagyok antialkoholista, csak szimplán sosem szerettem! Emiatt furcsán néznek rám sokszor ismerkedésnél.

2022. jan. 28. 08:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút nem gond, csak nem általános, a szokatlan dolgokra pedig furcsán néznek az emberek.
2022. jan. 28. 08:46
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Kifejezetten jó pont ha nem iszol.
2022. jan. 28. 08:51
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
Csakis előny lehet.
2022. jan. 28. 08:52
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, barátnőm se szereti. Keress olyan nőt, aki hasonlóképpen gondolkodik avagy elfogadja!
2022. jan. 28. 08:57
 5/17 anonim ***** válasza:
67%

Az ember 30 felé/fölött azért illene, hogy figyeljen a szervezetére és ne fogyasszon rendszeresen alkoholt... Én havonta-kéthavonta egyszer iszom valami minőségit, például készítek steaket és annak alapkelléke számomra egy jó vörösbor, illetve mikor szülinapi, újévi stb buli van az ismeretségi körben, szoktam koccintani, de megmondom őszintén, nem vágyom rá a hétköznapokban.

Talán az kicsit furcsa lenne, ha a párom egyáltalán nem inna soha semmit és nem tudnék neki jót tenni úgymond azzal, hogy egy finom vacsoramenühöz a borral is odateszem magam, de az jobban zavarna, ha rendszeresen menne az ivászat és másnapból meg józanodásból állna az élet. Én azt már kinőttem...

25n

2022. jan. 28. 09:22
 6/17 anonim ***** válasza:
Én se iszok. Amit nem szeretek azt nem erőltetem. Kivéve az esküvőn. Szerintem ezzel semmi probléma nincs. Én örülök neki, hogy ez a probléma nálam így kilőve.
2022. jan. 28. 10:36
 7/17 anonim ***** válasza:

Én 28 éves férfi vagyok és kb. 4 éve én sem iszom egyáltalán. Szoktam találkozni olyan nőkkel, akik szintén vagy egyáltalán nem isznak, vagy nagyon ritkán és akkor is jelképesen csak alkalmakkor. Olyan is volt sok köztük, akik még sosem voltak életükben részegek, mert nem ittak 2 pohárnál többet soha.

Viszont sajnos azt veszem észre ez önmagában még nem jelent kapcsolódási pontot, nem kapják fel erre a fejüket. Jó lenne pedig egy ilyen párt találni, aki szintén nem vagy alig iszik.

2022. jan. 28. 11:41
 8/17 A kérdező kommentje:
Nekem volt abból gondom, illetve kissebb vita, hogy az exeim szerettek lerészegedni néha! A baj abból fakadt, hogy én nem akartam velük menni kikapcsolódni, mert nem bírom elviselni a részegeket magam nellett! Amikor már össze vissza beszélnek, meg tántorognak! És megkaptam hogy velem nem lehet bulizni! Nyilván bennem is van hiba nert nem engedem el magam annyira (nem vagyok feszült) inkább beleolvadok a közegbe, viszont hozott már az aktuális párom kellemetlen helyzetbe salynos!
2022. jan. 28. 12:08
 9/17 A kérdező kommentje:
Sajnos
2022. jan. 28. 12:08
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

8. Párválasztásnál figyelj erre, hogy ne gyere össze olyannal, aki heti-havi szinten szeret bulizni járni, lerészegedni.

Csak annyiban volt benned a hiba, hogy olyan párt választottál, akivel bem illetek össze egy alap dologban.

2022. jan. 28. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!