Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkohol miatti agresszió problémák? Mit tegyek?
Amikor a párom iszik, agresszív, ordibál, kötekszik, van hogy meg is üt. Próbáltam lebeszélni az ivásról, meg arról hogy így viselkedjen, de nem sok sikerrel. Azt mondja az én hibám ez az egész, mert én nem iszom vele, pedig ha innék én is, megérteném miért ilyen.
Mit mondhatnék, hogy ne igyon, és ha már részeg mit tegyek?
Neked csak egy dolgot kell mondanod. Hogy itt a vége. Nem érdemes időt pazarolni egy ilyen emberre, mert később is csak rosszabb lesz. Találsz tőle sokkal jobbat.
27/F
Én a házasságom elején gyakran ittam mert szorongásos depresszióm volt. Nem volt gondom amit meg kellett volna oldani de pszichiátriai kezelések után egy idő múlva visszaesetem és ilyenkor a következő kezelésig ittam. Egy idő után tünetmentes lettem és 10 évig csak ritkán ittam, akkor is nagyon kevésszer rúgtam be. Most is depresszióban vagyok de most már nincs kedvem inni. Ivás nélkül könnyebb.
Ha ő is megérti, hogy ivás nélkül könnyebb akkor lehet esély a kapcsolatra. Én soha nem bántottam a feleségemet. Veszekedés volt de soha nem bántottam.
Ha meg is üt téged és nem hajlandó belátni, hogy kezelésre van szüksége, pszichológus, pszichiáter, akkor ne folytasd vele a kapcsolatot mert nem éri meg és csak egyre rosszabb lesz. Én most ital nélkül, pszichológussal kezelem a depressziót. Nem veszekedek, néha viszont levert vagyok. A páromnak ez megfelel.
Hagyd a franba az ilyet, menthetetlen. Jobb neki a piatestvér, mint egy nő? Durva.
Inkább tanulj meg karatézni, és keress más barátot:).
Épp most kaptam ezt a videót. Személyes tapasztalat az alkoholizmusról való leszokáshoz:
(Minnesota Modell Magyarországon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!