Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alkohol a gond? Többi lent!
Szerintem egész biztos, hogy alkoholizmus szélén vagyok, de lehet már annak számítok. Dolgozom hétköznap akkor nem iszok, na jó néha megesik nagy ritkán be is rúgok, de ezek nagyon ritkán esnek meg. A péntek, szombat, de van amikor csak szombat, totál részegre iszom magam minden héten, de nagyon. Ami kb alkalmanként 7-15 ezer ft-ra esik. Múlthét pénteken 6000 ft de szombaton 13 ezer volt a számlám, ez minden héten így alakul. Nem is tudok leszokni az italról sajnos. Mit gondoltok? Valószínűleg ezért nincs barátnőm? Nem is lesz? Titkoljam el, ha józanul megismerek valakit? A haverjaim mind tudják, hogy iszok meg a lányok is, már szóvá is tette az egyik. Kérdezte, hogy miért csinálom ezt........
Kort írjatok meg nemet is, köszi!
28F Bp
"Titkoljam el, ha józanul megismerek valakit?"
Ezt hogy gondolod? Kedden megismered és péntekig eltitkolod?
Azt írod, hogy nem tudsz leszokni az italról.
Egyértelmű, hogy alkoholista vagy.
Igen, elég valószínű, hogy ezért nem kellesz a nőknek, és igazán el se tudod titkolni, legfeljebb pár találkozás erejéig. Ráadásul ehhez tartozik egy olyan életmód, amit egy normális nő nem fog neked tolerálni.
Ráadásul iszonyatosan sok pénzt kidobsz az ablakon, ami miatt megint csak nem fog veled normális nő összeállni. Nem vagy már kamasz, ahogy a korban hozzád illő lányok sem! Ők is már együttélést, esetleg házasságot és gyereket akarnak. Hát ki a fene akar férjhez menni egy alkoholistához, aki tönkretesz a családot anyagilag?!
Ráadásul azt se fogja senki mosolyogva nézni, hogy péntek-szombat te lelépsz a haverokkal, és se.g.grészegre iszod magad. Ezzel el is ment a hétvége. Ahelyett, hogy együtt lennél egy nővel, elmennétek kirándulni, vagy csinálnátok valami értelmes programot.
Gondolom, már magáról a bulizásról se tudsz lemondani.
Ráadásul nem múlik el nyomtalanul. Elég rendesen mérgezed a szervezted, ami 30 felé bizony már látszik az arcodon és a testeden is! Egyre kevésbé leszel vonzó a másik nemnek.
Lehet, hogy már most megmondja rólad egy kívülálló is, hogy milyen züllött, kiélt fejed van. Abban biztos lehetsz, hogy sokkal leharcoltabb a külsőd, mint egy 28 éves másiknak, aki normálisan él. (Tehát nem sportbu.z.i, nem csak salátát legel, de nem is iszik.) Még a testszagod is más!
Szerintem nyugodj bele, hogy ha nem teszed le az italt, akkor neked nem lesz csajod, és jobb is, ha nem teszed tönkre senki életét, csak a sajátodat.
37/n
Ért valamilyen trauma amit még feldolgozatlan maradt.
Eleinte meg jó is inni mert meg menő is lehetsz, egy darabik. Közben szépen csúszól lefelé.
Elkéne döntenéd, hogy feldolgozod a dolgot. Megszereted magad és élsz boldogan vagy gyorsítód tovább az utad a felejtésbe, halálba.
Rengeteg energiát felemészt ez az állapot. Ennyiből szerintem rendbe is hozhatnád magad. Keress egy szakembert ért par hónap alatt sokat tudsz változtatni az életeden.
Értelmes ember azért kerül téged mert az alkoholista csak magával van elfoglalva. Saját bajával. Ezért iszol. Egy csak magával foglalkozó magára minden energiát feláldozó emberrel meg rossz élni mert csak szívod a másik energiáját.
Annak, hogy valaki iszik annak van valami oka.
Ezt értettem trauma alatt.
Egy pszichológus tudna neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!