Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alkohol a gond? Többi lent!
Szerintem egész biztos, hogy alkoholizmus szélén vagyok, de lehet már annak számítok. Dolgozom hétköznap akkor nem iszok, na jó néha megesik nagy ritkán be is rúgok, de ezek nagyon ritkán esnek meg. A péntek, szombat, de van amikor csak szombat, totál részegre iszom magam minden héten, de nagyon. Ami kb alkalmanként 7-15 ezer ft-ra esik. Múlthét pénteken 6000 ft de szombaton 13 ezer volt a számlám, ez minden héten így alakul. Nem is tudok leszokni az italról sajnos. Mit gondoltok? Valószínűleg ezért nincs barátnőm? Nem is lesz? Titkoljam el, ha józanul megismerek valakit? A haverjaim mind tudják, hogy iszok meg a lányok is, már szóvá is tette az egyik. Kérdezte, hogy miért csinálom ezt........
Kort írjatok meg nemet is, köszi!
28F Bp
Egyszer azt írtad, csak hét végén, másszor azt, hogy volt már napi szinten.
Ez utóbbi már biztos betegség, volt alkeszként tudom.
Ha van autód, indulj el szombat reggel, nézd meg ki a helyzet Zalaegerszegen, vagy Kisvárdán - amelyik messzebb van, vigyél multibitaminos vizet, és legyél Q büszke magadra, hogy nem a kocsmában pácolódsz.
Ha ez nem megy, menj orvoshoz, tudnak segíteni.
A nehezén már túl vagy: látod, hogy ez gáz így.
A pénz a kisebbik dolog (bár nagyon sok értelmetlen kiadás), de hát ez miféle élet?
Csak mondom, hogy apának lenni tök király dolog, nekem az is nagyot segített, hogy néz már ki piásan pelenkázni?
Miért ne lenne barátnőd, ha rendes életet élsz - így tényleg nehezebben jön össze - gondold el magad egy nő szemével!
Hajrá! Fog az menni! Nem vagy te sza_abb alak, mint én voltam!
Sajna egyre több emberen látom ezt a korosztályomból (31 éves nő vagyok). Úgy tűnik így 30 körül már tényleg sok embernél kialakul az alkohozlizmus, aki elkezdte huszonévesen. Illetve én is azt veszem észre, hogy nagyon rombolja a szervezetüket, sokkal idősebbeknek néznek ki, mint ahány évesek.
Nőként ahogy észreveszem valakin, hogy alkoholista, nálam ki van lőve (és elég hamar ki szokott derülni, még mielőtt randiznék az illetővel). Ismerősi körben nem is tudok olyanról, akinek alkesz lenne a párja. Szerintem ez a mai világban nagyon nagy luxus. Nagyon sokat kell keresni ahhoz egy alkoholistának, hogy ne menjen rá a család anyagilag, és akkor még a család lelki sérüléséről nem volt szó.
Korábban már nagyon jól leírták a miérteket. Hogyha úgy érzed eljött az idő, kérj segítséget keress egy pszichológust. Én is csak ezt tudom javasolni.
Ha ezt elhanyagolod biztos úton haladsz afelé, hogy családdal vagy anélkül előbb-utóbb hajléktalan legyen belőled. Ebből nem lehet jól kijönni...
már simán alkesz vagy.
A rendszerességtől lesz valaki alkesz. Nem kell minden nap inni, elég a heti bulika, beb*szcsi, már alkoholizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!