Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randikon alkoholosat inni? Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randikon alkoholosat inni? Az elsőn is megittunk 1-2 pohár bort, most ismét olyan helyre megyünk ahol lehet lecsúszik 1-2 sör. Ez gond szerintetek?

Figyelt kérdés

Nyilván nem rúgunk be, egyszerűen csak jól esik, mert feszültség teljes időszakot élünk meg (főleg én, államvizsga miatt...napok óta reggel 7-től tanulok estig), és kevés időnk van kikapcsolódni, és jól esik egy-egy pohárka mellett lazítani, beszélgetni, akár biliárdozni stb.

Naponta kommunikálunk amúgy.

Nyilván, ha gyakrabban tudunk találkozni, nem hetente, lesznek minőségibb programok is, csak hogy ez mennyire félrevezethető, hogy "alkoholos hatás" alatt vagyunk ismerkedéskor. Általánosságban mennyire reálisak az érzések?

2018. jún. 13. 12:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz egyáltalán. Hisz nem rugtok be, jól érzitek magatokat. Az a lényeg.
2018. jún. 13. 12:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond. :)
2018. jún. 13. 12:22
 3/11 anonim ***** válasza:
50%

Nekem gond lenne. Kávézni vagy teázni is el lehet menni,

nem kell mindig szerepelnie az alkoholnak, de ti érzitek.

2018. jún. 13. 12:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az alkoholfogyasztásnak megvan a maga kultúrája - szerintem nem az ördögtől való alkoholsat inni egy randin, amíg nem rúgtok be. Nem hiszem, hogy 2 pohár bortól annyira elcsúszna az értékítéletetek...
2018. jún. 13. 12:29
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem hogy nem gond, de kifejezetten jó hatással van az ismerkedésre. Főleg, ha izgulós valamelyikőtök.
2018. jún. 13. 12:30
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Nekem beleférne
2018. jún. 13. 12:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

1-2 pohártól max kicsit oldottabbak lesztek, semmi félrevezető nincs benne.

Szerintem nem gond.

2018. jún. 13. 12:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt, hogy az első randira a csaj már részegen érkezett, gondolkodtam rajta, hogy otthagyjam, de kíváncsi voltam, hogy mi lesz a vége, vacsi közben is gyorsan fogyott a bor, végül távozáskor az étterem előtt kidobta a taccsot. Hívtam neki egy taxit, és többet nem láttunk egymást. Viszont neten még írogatott, nehezen sikerült megszabadulni tőle...

Kulturált keretek között viszont nem gond 1-2 pohár pezsgő vagy bor, esetleg sör.

2018. jún. 13. 12:56
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem probléma.
2018. jún. 13. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:
46%
Nekem gond lenne. Én sem iszom, pedig szorongás miatt járok terápiára. Könnyű lenne borocskával eljátszani a menő csajszit.
2018. jún. 13. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!