Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randikon alkoholosat inni? Az elsőn is megittunk 1-2 pohár bort, most ismét olyan helyre megyünk ahol lehet lecsúszik 1-2 sör. Ez gond szerintetek?
Nyilván nem rúgunk be, egyszerűen csak jól esik, mert feszültség teljes időszakot élünk meg (főleg én, államvizsga miatt...napok óta reggel 7-től tanulok estig), és kevés időnk van kikapcsolódni, és jól esik egy-egy pohárka mellett lazítani, beszélgetni, akár biliárdozni stb.
Naponta kommunikálunk amúgy.
Nyilván, ha gyakrabban tudunk találkozni, nem hetente, lesznek minőségibb programok is, csak hogy ez mennyire félrevezethető, hogy "alkoholos hatás" alatt vagyunk ismerkedéskor. Általánosságban mennyire reálisak az érzések?
Nekem gond lenne. Kávézni vagy teázni is el lehet menni,
nem kell mindig szerepelnie az alkoholnak, de ti érzitek.
1-2 pohártól max kicsit oldottabbak lesztek, semmi félrevezető nincs benne.
Szerintem nem gond.
Nekem volt, hogy az első randira a csaj már részegen érkezett, gondolkodtam rajta, hogy otthagyjam, de kíváncsi voltam, hogy mi lesz a vége, vacsi közben is gyorsan fogyott a bor, végül távozáskor az étterem előtt kidobta a taccsot. Hívtam neki egy taxit, és többet nem láttunk egymást. Viszont neten még írogatott, nehezen sikerült megszabadulni tőle...
Kulturált keretek között viszont nem gond 1-2 pohár pezsgő vagy bor, esetleg sör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!