Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nálatok kizáró tényező ha a fiú biszexuális?
27. vagyok.
Nem vagyok homofób. Majd 1 évig éltem egy biszex lánnyal. De az más, mint a pasiknál!
32 hát persze....
Mert amikor nő nővel csinálja arra feláll, azt valahogy "legalizálni" kell magad előtt, hiszen te nem vagy egy undorító féreg, így az máris rendben van, ha nők csinálják. Nevetséges, mikor egy férfi ezzel jön.
30 sima általánosítás. Ahogy a heterók, úgy a melegek, és a bi-k között is van monogám. Az lmbtq+ egy közösség. Ezen belül lehetnek egyének, akik bíztatják, mások meg monogám kapcsolatban élnek és ezt tartják normálisnak. Ők logikusan nem bíztatnak senkit megcsalásra. Úgy összességében a közösség meg pláne nem bíztat senkit semmire. Legalábbis megcsalásra biztos nem.
Attól, hogy valakinek más az irányultsága, nem lesz csalfább és nem lesz nyomorult sem.
Remélem te se vallod magad homofóbnak, olyan tipikus lenne.
"A biszex 100% megcsal. Meg bátorítják is az lgbt nyomorultak, hogy milyen jól teszi."
Ennyi hülyeséget egy hozzászólásba leírni igazi művészet :D
A biszex 100% megcsal? Ezt mégis honnan veszed?
Bátorítja az LGBTQ? Mutass már egy példát, ahol az LGBTQ csoportok, szerveztek arra buzdítanak, hogy valaki megcsalja a párját! Kíváncsi vagyok, tudsz-e ilyet mutatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!