Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nálatok kizáró tényező ha a fiú biszexuális?
Igen
Ettol fuggetlenul nem egy bi átver engem es megjatsza nekem a férfit. Szerelmes leszek és kötődöm aztán jönnek a jelek.
Kb a 4. pasim ilyen. Nem tudom mit vétettem hogy ezeket vonzom. Szerelmesen meg mar nem könnyű szakitani, csak konkrét esetnél.megy pl megcsalna egy férfivel vagy mondjuk mindegy is nővel is.
A kapcsolatban meg nyelem a hajlamait es iszonyodom pillanatokban a másiktol mikor megcsillan
Ez önmagában nem lenne kizáró ok. Ha korábbi élményeit szeretné behozni, pl. anál bármilyen formában, az igen.
Amíg annyiban megáll a dolog, hogy a fiúkat és a lányokat is megnézi a strandon nekem nem lenne gond. Ami meg a fertőzést illeti, semmiben nem különbözik, egy análozó hetero pasitól. Vagy egy részeg nőket buliból hazarángató, esetleg ott helyben a budiban megkefélő hetero férfitól.
Fertőzést bármilyen kicspongás hozhat magával, de sok esetben még az se kell hozzá. Kell csináltatni egy szűrést az első szex előtt, ha valaki emiatt aggódik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!