Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál olyan férfival, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál olyan férfival, aki a munkahelyen egy 40-es, együlálló kolleganőt folyton arra emlékezteti, hogy soha nem lesz se férje, se gyereke?

Figyelt kérdés
Amúgy bejönne a srác, csak olyan proli és bunkó dolognak tartom ezt a cikizzük ki a másikat mentalitást. Vagy ennyi még belefér?
2022. jan. 25. 11:46
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
90%
17-es ez borzalmas. Munkahelyi bullying-nek nevezik. Az ott dolgozó pasik akik ezt művelik mind óvodás proli ficsur kortól függetlenül. Te ilyen pasival akarsz járni? Képzeld el ezt eljátsza majd utcan is mikor kezenfogva andalogtok es összefuttok a hölgyel akit a pasi jelölted nem hogy nem tisztel de erősen hajaz a szociopata viselkedésre. Te nem sülyednél el szégyenedben hogy a pasid lelkileg bántalmaz egy tőle idősebb nőt aki enyhén szólva libát sem örzőt velem Kakaskodó kis proli a kiszemelted.
2022. jan. 25. 22:08
 52/56 anonim ***** válasza:
79%

* libát sem őrzött vele.

Bocsánat tipo.

2022. jan. 25. 22:10
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem, még ha külsőre tetszik, sem, mert egy tolakodó, beképzelt paraszt.
2022. jan. 26. 09:52
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

51-es vagyok 53-assal értek egyet tök mindegy mennyire jó képű vagy mennyire vonzónak tartom külsőleg ha ilyen a viselkedése az szégyen. Szegény 40-es nő csoda hogy nem betegszik le fizikálisan mellettük.

Ha vele ilyen akkor egy idő után veled is ilyen lesz. Honnan tudod hogy amugy anno nem jött be a kiscsákónak és mivel vagy nem merte még csak megközelíteni se es most ezt a fusztraciojat vezeti le a nőn vagy próbálkozott de visszautasította a nő es aztan kezdte ezt leépítve a kollegái előtt is szerencsétlen nő önbecsülését. És ugye a csoport és az egyén erőviszonyai merőben masok.Pl. Mar az sem indok ha egyebkent az atlag szerint nem egy szép nő olvastam mar ilyen kerdest is pasi reszrol hogy tudja amugy hogy nem szep no de mégis nagyon vonzodik hozza es hogy mi ez, de a norol nem volt tul szep velemennyel. De mégis vonzodott hozza. Khm.

De amugy egy egyen is tud ajtot nyitni maganak szimplan egy nezessel vagy hatarozottsaggal szo nelkul is a zaklato tomeg kozott. Csak ahhoz le kell szarnia még a szart is. Iszonyat nehez lehet így dolgoznia ennek a nőnek. Gondolom főnökségnek ez már rég lett jelentve ha nem ő akkor a kollegai akik felhaborodtak a kis ovodas kisfiuk viselkedesen. Ez mar reg fonoksegi beavatkozast igenylo problema mert az alkalmazottat becsuletsertes erte es szexualisan zaklatjak a szinten alkalmazottai. Ez szegyen a cegre nezve is, de mi ez valami sarki kisbolt hogy lecsokolbasszal maszkaltak a pasi kollegai a no utan?

2022. jan. 26. 10:43
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de amiket leirtal a pasid mentalisan beteg es kart okoz a kornyezeteben levoknek is. En ha fonok lennek mar reg kirugtam volna. Es ha a tobbiek ezt folytatjak utana is akkor oket is es felepitettem volna egy uj csapatot, sot becsuletsertesert es zaklatasert az alkalmazott melle allva es az alkalmazott beleegyezesevel feljelentettem volna mindegyiket es anyagi karokozasert mert fonokkent nekem is kart okoznak a viselkedesukkel. Ez lenne a termeszetes milyen munkahely ez? Ha nem kamuzol akkor fortelem hogy meg a fonokseg nem avatkozott kozbe.
2022. jan. 26. 10:50
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtenem. Később veled fog így bánni
2023. dec. 3. 10:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!