Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál olyan férfival, aki a munkahelyen egy 40-es, együlálló kolleganőt folyton arra emlékezteti, hogy soha nem lesz se férje, se gyereke?
Figyelt kérdés
Amúgy bejönne a srác, csak olyan proli és bunkó dolognak tartom ezt a cikizzük ki a másikat mentalitást. Vagy ennyi még belefér?2022. jan. 25. 11:46
22/56 anonim válasza:
Miért jönnék össze egy szutykos bullyval?
23/56 anonim válasza:
Más kérdés, hogy ilyen munkahelyen sem dolgoznék...
24/56 anonim válasza:
Nem. Volt már olyan, hogy 40 felett házasodott valaki, de amúgyis, mi köze van a pasasnak hozzá? És ha nem akar gyereket, nem akar házasodni?
25/56 anonim válasza:
Amúgy miféle helyen dolgozol, hogy nem rúgják ki azt a söpredéket aki zaklatja a nőt?
26/56 anonim válasza:
Kérdező, neked komolyan szóba jön egyáltalán ez a söpredék mindazok után, amit leírtál? Szóba nem állnék vele, nemhogy randizni..
27/56 anonim válasza:
Ez vagy kitalált, vagy a munkahely egy elmegyógyintézet, ahol az ápoltak átvették az uralmat...
28/56 anonim válasza:
#14-es vagyok.
Csak mellékesen mondom, hogy irónia. Ha valakinek nem esett le az is elég gáz. Köszi puszi. :*
29/56 anonim válasza:
Amúgy kérdező, neked tényleg nem gyengíti az önbecsülésed hogy egy ilyen hulladék akar téged? És még meg is fordul a fejeben hogy egy ilyen értelmi, és érzelmi fogyatékos hímet (nem, nem férfit, a férfi az nem ilyen) beengedj az életebe? Komolyan azt hiszed hogy te ember vagy a szemében, és nem egy lyuk?
30/56 anonim válasza:
Bakker, végigolvastam. Mi ez, iq negatívok dolgoznak ott? Feltétel a 70es IQ max?
Más nem csinál ugyanis ilyen lecsókolbászos dolgot.
Olyan nincs, hogy csak ebben bunkó.
S mellesleg, én is egyedülálló 40es vagyok, nincs gyerekem, aztán mégis volt szex...nyilván nem vertem nagydobra. Szóval, honnan tudják, hogy nincs-e a nőnek ilyenje? De amúgy is tökmindegy. Közük nincs hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!