Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál olyan férfival, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál olyan férfival, aki a munkahelyen egy 40-es, együlálló kolleganőt folyton arra emlékezteti, hogy soha nem lesz se férje, se gyereke?

Figyelt kérdés
Amúgy bejönne a srác, csak olyan proli és bunkó dolognak tartom ezt a cikizzük ki a másikat mentalitást. Vagy ennyi még belefér?
2022. jan. 25. 11:46
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Az én önbecsülésemet nem gyengíti, nekem udvarolni próbál folyton.
2022. jan. 25. 11:57
 12/56 anonim ***** válasza:
94%

Ez egy féreg. :'D Mi köze egy 40 éves nőhöz, kicsi a bré, hogy csak más megszégyenítésével tud érvényesülni? Megérdemelné, hogy valaki alárúgjon párszor. Verbálisan vagy akárhogy. Aztán majd ha összejöttök és konfliktus van, akkor is ilyen primitív f*szként fog szurkálni vagy mi?

Meg amúgy kellene a halálnak egy olyan anyós, aki egy ilyen patkányt nevelt.

25n

2022. jan. 25. 11:57
 13/56 anonim ***** válasza:
70%

Érdekes lenne tudni, hogy volt-e előzménye, és mi?

Nekem voltak ilyen kolléganőim amikor 22-23 voltam, tipikus rosszindulatú banda volt, engem is próbáltak kikezdeni, csak én az intelligensebb módját választottam a megoldásnak.

Úgyis utáltam az egész proli helyet, kerestem egy szakmábavágóbbat.

2022. jan. 25. 12:01
 14/56 anonim ***** válasza:
18%
Hát a lányok szeretik ha egy férfival nem lehet hosszútávra tervezni és megkeserítik az életét. Szerintem járj vele. Sokkal jobb mint egy rendes férfit találni. Amúgy cikizhetnétek közösen is azt a 40-es nőt nem? többségben az erő ugye. Ennyi beleféééééér. Főleg, hogy amúgy biztos egy szent.
2022. jan. 25. 12:01
 15/56 anonim ***** válasza:
88%
Nem égetném magam egy ilyennel
2022. jan. 25. 12:03
 16/56 anonim ***** válasza:
88%

Lehet, hogy nem gyengíti, vagy nem veszed észre, mindenesetre akarja, még ha nem is tudatos. Ez manipuláció.

De ha annyira akarsz, adj neki egy esélyt: mondd meg neki, hogy ilyen szöveggel nálad az esélye lemegy nullára, ha tovább tolja, akkor felejtős, ha végleg mellőzi, akkor esetleg.

De nekem már most felejtős lenne. Ne rettegtetéssel udvaroljon, hanem azzal, hogy kimutatja, értékes és vonzó vagyok számára...

2022. jan. 25. 12:05
 17/56 A kérdező kommentje:
Úgy tudom nincs semmi előzménye. Egyszerűen divat a férfi kollegák körében piszkálni ezt a nőt. Volt, hogy egész nap egy szál lecsókolbásszal járkáltak utána, hogy vegye már el, mert másképp úgyse kap kolbászt. És ebben is részt vett a pasi sajnos.
2022. jan. 25. 12:08
 18/56 anonim ***** válasza:
100%
17: Ez komoly? Ez annyira undorító. Ezek után nincs min gondolkodni. Egy ilyen férfival szóba se állnék. Te ennyire ki vagy éhezve, hogy pont ez a férfi kell???
2022. jan. 25. 12:11
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Primitív bunkó az ilyen, soha nem állnék le egy ilyennel. Legyen már EMBER akivel összejövök, ne egy tahó kölyök. Undorító amit csinál. És nincs olyan "hogy csak ebben" bunkó. Az nem férfii a szememben aki embertelenül viselkedik, annak meg játssza az eszét akit meg akar ba.szni.
2022. jan. 25. 12:11
 20/56 anonim ***** válasza:
95%
17: Aztán ne csodálkozz, ha majd a férfi kollégákkal kibeszélik, hogy milyen voltál az ágyban, és majd rajtad is találnak valamit, ami miatt kiröhöghetnek. Ez nem is férfi. Ez egy óvoda.
2022. jan. 25. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!