Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők utálják ha rossz pasi flörtöl velük?
Több, mint 150 komment. Én már hamarabb kiszálltam a vitából a 100. után. De ti jól birjátok.
😂
Itt ha egy nő feltesz egy kérdést amiben elmeseli hogy milyen szemét volt vele egy pasi akkor jönnek a kommentek hogy "úgy kell neked te választottad".
Most akkor szeretném látni hogy a kerdezo is megkapja ezt.
"És nem hiszem azt csak az alfák tudják megadni. Az alfákra csakis az ösztöneitek miatt esik a választás."
A párom "alfa" de nem azért, mert jóképű. Azért, mert követik. Nők és férfiak is, ha döntési helyzet van szívesen állnak be mögé, mert vezető alkat. Bármilyen közegben hamar lesz szószóló, középpont, elfogadott irányító.
Vigyáz az alatta állókra, védi őket, ami munkahelyen annyit tesz, hogy kiáll értük, szem előtt tartja az ő érdekeiket is. Magabiztosan és átgondoltan hoz döntéseket, vállalja a felelősséget a döntés helyzetekben és akkor is, ha hibázik. Vannak kialakult tervei a jövőre, de a hirtelen helyzetekben is képben van, nem esik pánikba. Jó a kommunikációs készsége és szociális érzéke, így bármilyen közegbe be tud illeszkedni, meg tudja győzni a többieket az igazáról. Kialakult énképe van, kialakult norma és értékrendszere, amihez tartja is magát. Magabiztos minden tekintetben. Megbízható, pontos.
Ezek azok, amiktől alfa, vagyis vezető lesz valaki. Nem az, hogy ő virít az nlc címlapján.
És ezek olyan tulajdonságok, amik a mai világban is épp úgy biztonságot adnak és épp úgy számítanak, mint az ősidőkben. Messze nem csak az ösztönök miatt választja az ember a társát.
155
Hát ez az. Legalább beismered, hogy még mindig a biztoságra hajtotok és azért választjátok a legerősebbnek tűnőt, ami az esetek többségében a társadalmi státusz. És társadalmi státuszt sok mindent adhat. Jó kiállás, férfias hang, akár szép modell külső, akár pénz, akár magas beosztás egy előkelő munkahelyen. Teljesen mindegy. De ti a társadalmi státuszra hajtotok és nem az illető lelkére. Vagyis az másodlagos, nem érdekel, hogy most milyen morális értékeket vall egy tegyük fel "jófiúhoz" képest. Nem is zavar, ha időnként önző, esetleg bunkó, esetleg igazságtalan, mert ha az segíti abban, hogy a státuszát megőrizze akkor teljesen elfogadható és rendben van.
Sok "jófiú" ebben a mocskos játékban nem akar részt venni amiatt ti teljesen megvetitek őket. Megvetitek mert saját értékrendjeik vannak és nem hat rájuk a többség értékrendje. Megvetetiek mert mernek magányos farkasnként működni, amihez sokkal nagyobb erő kell mint csapatban dolgozni. Ti igazából a morális értékeket és az igazi erőt vetitek meg. Az igazi harcosokat vetitek meg.
Emiatt ment el a gusztusa nagyon sok férfinak a nőktől, mert a hipergámia erősen dominál, vagyis a státusz hajhászása.
150
Az hagyján, hogy fizettem randikon. Nem is az volt a gond.
Hanem kapcsolatokban. A hazugságok. Az érzelmek színlelése. Az én őszinte érzelmeimmel való visszaélés. Hazugság sok mindennel kapcsolatban, az életével kapcsolatban, a hűségével kapcsolatban. És mindezt profi módon, rezzenéstelen arccal. A nők nagyon jól tudnak hazudni és manipulálni, remek szociális érzékeik vannak és szeretik is mozgatni a szálakat. Nem véletlen, hogy a legtöbb nagy és sikeres ember mellett volt egy NŐ. Na igen, kitalálhatjuk, hogy igazából kik mozgatták a szálakat.
"Ti igazából a morális értékeket és az igazi erőt vetitek meg. Az igazi harcosokat vetitek meg."
Nem hiszem, hogy sok erősebb férfit ismernék, mint a párom. És erősen kétlem, hogy te pl a közelébe érnél nagy és erős ordas úr. Onnan, ahonnan ő indul és azon az úton, amin kitört kevesen tudnának végig menni.
Nincs valami nagy státusza. Van egy magán vállalkozása, aminek a bevétele erősen fluktuál. Közben több mellék állást vállal, hogy fönn tudja magát tartani és fizetni tudja a lakás hitelét. Nem kőgazdag, nem vezető beosztású, nincs nagy fizetése sem. Mint írtam, csak úgy fest nehezen megy a szövegértés, attól alfa aki ő maga. Emellett, attól, hogy valaki képes vezetni és képes csapatban dolgozni, még nem lesz kevésbé önálló. Ilyen téren is kitűnik a párom azok közül akiket ismerek. Sokat volt egyedül minden értelemben. És nem fél kitaszítani embereket az életéből, vagy épp egy nagyot kockáztatva kilépni és újba kezdeni.
Az, hogy valaki még a saját véleményét is gyáva vállalni, képtelen a csapatmunkára és az együttműködésre, alkalmazkodásra, minden csak nem erő.
158
Oké, akkor ítélj meg az itteni viselkedésem alapján.
Én teljes mértékben annak tartom magam, de tisztában vagyok, hogy ez önmagában semmit nem ér ha nincs kicsi feltűnésid és magamutogatási hajlamod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!