Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki nagyon tetszik, csak az a baj, hogy barátnőm volt pasija, és a barátnőim majdnem mind utálják, és nem szeretném ha ez a fiú elrontaná a viszonyomat barátaimmal. Ő 16 éves én meg 14. szerintetek?
Kedves Wanda!
Gondolkodj el azon, hogy a barátnőid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg őket. Lehet, hogy ők tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szűzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ŐT A BARÁTNŐI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.
Mint ahogy 2-es mondja. Ilyen pasi tucat van. Gondolkodj el, hogy miért nem szeretik a többiek. És ne próbálj magadnak estimeséket bemesélni, hogy "ő nem olyan, mindenki rosszúl tudja, még az is aki járt vele, mert én ismerem kívűl-belűl, hiszen facebookon szoktunk chatelni"
Sajnálom, de 14 évesen ha az ember belezúg valakibe simán bemeséli magának, hogy a baltás gyilkos olyan cuki és csak véletlenül ölt meg 10 embert tegnap a szemem láttára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!