Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők utálják ha rossz pasi flörtöl velük?
123
Előbb azt írod béna vagyok a csajozásban majd a válaszomra ezt:
“kölcsönösen szimpatikus természet
- kölcsönösen vonzó külső (ez számomra a jó és stabil szexuális élethez kell)
- közös érdeklődések és hobbik
- közös hosszútávú tervek”
Tehát ez jelenti a bénságot a csajozásban?
133
És méghogy a nők hablatyolnak összefüggéstelenül... :'D
H.ülyegyerek, ezt, amit idéztél, nem arra írta, hogy béna vagy a csajozásban, hanem erre a mondatodra, ki is idézte:
"Onnantól már csak az van, hogy a nők szelektálnak idióta szempontok alapján."
134
Oké akkor a béna vagyok a csajozásban részt mivel tudja tisztázni
Kérdező, én azt írtam, hogy attól, hogy valaki egy normális ember, még nem fog automatikusan jól csajozni (vagy pasizni) és hogy sokaknak a kommunikáció a gyengéje. Ennyit írtam, ha szükséges, olvasd el még egyszer.
A #134-es válaszoló pedig jól értelmezte, amit írtam, nem értem, neked miért nem állt össze azonnal, elég egyértelműen fogalmaztam... Még idéztem is, hogy mire válaszolok. :D
26/N
136
De ez ellentmond a felsorolásodnak ami egyáltalán nem kommunikáció függő.
Miben mond ellent? :D Az én felsorolásom az, hogy én miket tartok fontosnak és ezzel akartam szemléltetni, hogy az, hogy alapvetően egy normális ember vagy (bár esetedben ez sem igaz) önmagában semmit se ér.
26/N
135: nyilván téged nem ismerünk, de az tény, hogy rengeteg férfi van, akinek egyszerűen semmi ismerkedési kultúrája nincs... ettől még nem rossz ember, de érthető, ha menekülnek előle.
Az ilyen az, amikor:
- látszik rajta, hogy görcsösen nőt akar... amikor már mindegy, milyet lassan, csak nőt... elmegy bulizni, odamegy a legszebbhez, az elküldi, rögtön utána odamegy a második legszebbhez, kb. még egy lélegzetvételnyi szünet sincs... persze a lány jogosan azért elszomorodik, hogy "én csak azért kellettem, mert a Jucika lekoptatta, legalább annyi jóérzés lenne a srácban, hogy nem rögtön utána jön ide", és ez a 22-es csapdája megy egészen a buli 77. csajáig...
Minden lány szeretné azt érezni, hogy azért mennek oda hozzá, mert ő kifejezetten tetszik, nem azért, mert az előző x nő visszautasította, főhősünknek meg mindenáron csaj kell
- rengeteg ember van, aki nagyon fogalmatlan azzal kapcsolatban, hogy mikor illik ismerkedni; hogy nem megyek / pofátlankodok oda jópofizni egy lányhoz, ha az éppen telefonál, az utcán komolyann beszélgetében van a barátnőjével (vagy min. megkérdezem, hogy nem zavarok-e, nem azzal kezdem, hogy jaj de szép vagy meg gyere el randira), hogy amikor a boltban fizet, akkor nem megyek oda, ha láthatóan siet, akkor nem tartom fel; temetésre nem csajozni megyünk stb.
- mit és hogyan mondunk...
erről amúgy lehetne írni egy 800 oldalas könyvet kb. De pár példa:
pl. gondoljunk már bele, hogy amit mondunk / kérdezünk, annak van-e szexuális konnotációja... annyi perverz állat mászkál az utcán, hogy ilyen esetben 90%-ban szexet értenek alatta a férfiak, így meg azt is óhatatlanul egy kalap alá vesszük mi nők, velük, akik nem... és ez ellen úgy lehet tenni, hogy meggondolod, mit mondasz.
hogy nem kérdezed meg a debreceni csajtól "milyen érzés annyi kolbász között / ekkora kolbászvárosban felnőni"; hogy a Rossmann előtt nem kérdezed meg a lányt, hogy melyik testrészét akarja ápolni stb.
- hogy nem ajtóstul rontunk a házba és köszönés nélkül randira invitáljuk a lányt anélkül, hogy akár bemutatkoztunk volna neki
- ha vki nem alapvetően humoros, akkor ne próbáljon humorizálni csak azért, mert "hát hallottam, hogy a vicces srácokat keresik a csajok", mert annak nagyobb eséllyel pofáraesés a vége... ezekből szoktak kikerekedni azok a fajta ismerkedések, amiket 45F szokott itt gyakorin nyomatni...
meg az, hogy a "negelés" az gyakrabban nem működik, mint igen, és olyan nőknek nem érdemes leszólós meg sértegetős poénokat nyomni, akik nem ismernek eléggé ahhoz, hogy tudják, mennyire gondolod komolyan (hozok egy példát... egyik ismerősnek kellett ezt elmagyarázni... szomszéd lány bekopogott hozzá, hogy nem tud-e kölcsönadni egy tojást, mert megkívánt egy rántottát, és nincs otthon neki tojást, ki is fizeti akár... erre a reakció, hogy "Olajat ne adjak, ha már ennyire hülye vagy, hogy tojást akarsz enni és elfelejtettél venni, biztos az sincs otthon"... és utána a srác ki volt akadva, hogy a lány miért sértődött meg és ment el, pedig hú, annyira jól nézett ki, szívesen megismerkedett volna vele...)
Meg van az is, aki szinten felül próbálkozik mindig, aztán csodálkozik, hogy nem jön össze semmi. Azért, mert nem jó ebbe belegondolni, az emberek többsége a saját szintjén keres külsőre, belsőre, és kevés az, akinek ennyire nem fontos a külső. Az nagyon bénának hat kívülről, ha ilyen pohos, igénytelen hajú, kopaszodó, ronda arcú férfia csak a tiptop modell-lányoknál próbálkoznak, aztán meg puffognak, hogy azok a nők millllyen felszínesek.
140 vagyok, pár kiegészítés még, mert jutott eszembe:
- ne álld el semmilyen nő útját, ne szorítsd be a sarokba csak azért, hogy meg tudd szólítani... az ember azt gondolná, ez nyilvánvaló, de csomó pasas egyszerűen visszaél az erőfölényével ilyen helyzetekben, és bele sem gondol, hogy ez zavaró és ijesztő
- na kövesd háztömbökön át, főleg ne este (fú... egyik ilyen alkalommal azt hittem, egy baltás gyilkos követ, mert láttam és hallottam magam mögött a mozgást... aztán kiderült, hogy csak cigit akart (ami nem is volt nálam)... és addig vagy 5-10 percig minimum követett... nagyon ijesztő volt...), főleg ne kövesd, ha úgy tánik, hogy a saját lépcsőházába, házába menne be
- idegen nőket, akikkel előtte nem beszéltél, ne zaklass facebookon, hogy randizzanak veled... az nem társkereső (itt most nem a Társkereső funkcióról beszélek, hanem random csajoknak üziket küldözgetni)
- kicsit a szexuális utalásokhoz kapcsolódóan... tudom, hogy bizonyos esetekben, főleg autistáknál, ez nehéz, de tudni kell a gondolatainkat filterezni, és nem mindent megosztani a másikkal, amit gondolunk róla... érdemes végiggondolni, hogy amit akarok mondani, az nem túl nyálas / hajbókolós? (jázminillatú tündérkézés és társai) nem ijesztő? ("de selymesnek tűnik a hajad, szívesen készítenék belőle takarót", "szívesen nemzenék neked gyereket, jó anyának tűnsz" jellegű dumák), nem sértő? ("én szeretem az ilyen malackás külsejű csajokat")
- ha visszautasított, nem próbálkozol tovább, nem keresed fel facebookon, instán, linkedinen, goodreadsen, teveclubon, BÁRHOL, hogy zaklasd
Annyi sületlenséget hordtál össze kérdező.
Ami a csodás genetikát illeti, párom 168,a fogai olyan gyengék, hogy a többség tömött, állandóan figyelnie kell mit eszik, mert hol fájnak, hol csak letörnek,(ettől függetlenül ápolt fogsora van, ami egy vagyon a és sok orvoshoz járás a került/kerül) az arca heges a rosszul kezelt aknék miatt, emellett, mióta ismerem őszül. Csak, hogy pár csodás elemet említsek a genetikájából. Nem ezért jöttem össze vele. Azért, mert megszerettem azt, aki ő maga. És hidd el, kinézetre nem egy Dávid Beckham, mostanra túlsúlya is van, ami ellen elkezdett tenni, sőt nem is tökéletes jellem. Sok hibája van, sok rossz beidegződés, szocializációs probléma. De ezekkel együtt fogadtam el évekkel ezelőtt.
Találhatnék türelmesebbet, magasabbat, vékonyabbat, tanultabbatt is, de nem keresek, mert nincs rá igényem.
Nem az a kérdés, lenne-e szebb, jobb, a kérdés, hogy miért érné meg felrúgni a mostanit és keresgélni, mikor ez 7 éve működik?
Én, szemben a "minden nő k" elvetekkel, hűséges vagyok, monogám. Nem akarok jobbat. Amíg egy kapcsolat jól működik, kielégítő, miért is lenne nyitott a nő kifelé? De tovább megyek, mivel nehezemre esik lezárni a kapcsolatokat, volt szerencsém cirka fél évig kipróbálni, félre megyek-e, ha nincs szex, nincs törődés, de bacogatás az dögivel, mikor már attól feszült leszel, ha a másik a szobába lép. Végül szakítottunk, felnőtt módjára. Egyikünk se csalt a kapcsolat alatt. Legalábbis én nem és amennyire tudom a volt párom sem.
Ezt nem azért írom mert én egy hős vagyok, hanem, mert saját bőrömön tapasztaltam, hogy nincs igazad. Van szerelem a nők részéről és van hűség is. És nem csak addig vannak a nők (mint homogén massza) a párjukkal, amíg nem találnak jobbat. A többség, ha párja van, már nem is keres mást. Ez nem azt jelenti, hogy a nők nem csalnak. Mert nincs olyan, hogy nők. Van Gizi, van Maris, van Piroska, mint szuverén személyek saját motivációkkal, erkölcsi érzékkel, akarattal, élettel. És mivel nem egyformák, így nem is dönthetnek egyformán, legalábbis nem mindig és nem mindenben.
Hogy írjak még néhány olyan dolgot, amit gondolkodás nélkül fogsz félre söpörni:
Onnan lehet tudni, hogy nem megy a csajozás, "béna vagy", hogy leírod, hogy nem megy.
Leírod, hogy rendes gyerek vagy, majd azt is, hogy, ha nem festenéd magad az emberek előtt, akkor megvernének azért, amit valójában gondolsz.
Leírod, hogy milyen rendes vagy, de egy pozitív, vagy legalább semleges gondolatod sincs a nőkről, vagy bárkiről, akivel nem tudsz azonosulni. Hiszen, te tökéletes vagy, mindenki más hlye. Ezt onnan tudom, hogy szintén leírtad, jóformán minden egyes sorban, ha nem is szó szerint.
Utolsó gondolatként, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hibás. Ha neked soha semmi nem jön össze, az emberek többsége meg kapcsolatban van, vagy önként szingli, az csak jelenthet valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!