Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők utálják ha rossz pasi flörtöl velük?
"Nincs őszinte szeretet a nők részéről."
Van, én is őszintén szeretem a páromat, egyszerűen már az életemet nem tudom elképzelni nélküle. Az, hogy TE nem kapsz őszinte szeretet a nőktől magánprobléma és el kéne gondolkozni, hogy vajon kivel is van a probléma. Olvasd már vissza milyen stílusban írsz a nőkről. Ezután várnál tőlük a szeretetet és megértést?
"Onnantól, hogy normális, rendes, megbízható és hűséges természet vagy hogyan lehetsz béna a csajozásban?"
Kérdező, ez az emberi minimum. A beugró, ha úgy tetszik. Az, hogy egy normális ember vagy, az még egy barátsághoz is édeskevés. Mondok kapásból egy dolgot, ami úgy vettem észre sok férfinak (és nőnek) gyengéje: a kommunikáció.
"Onnantól már csak az van, hogy a nők szelektálnak idióta szempontok alapján."
Mik ezek az a szerinted idióta szempontok? Mert nálam négy alappillér volt mindig is:
- kölcsönösen szimpatikus természet
- kölcsönösen vonzó külső (ez számomra a jó és stabil szexuális élethez kell)
- közös érdeklődések és hobbik
- közös hosszútávú tervek
Szerintem a többség egyet fog érteni velem abban, hogy ezek mind fontosak egy komoly, hosszútávon lévő kapcsolatra. Vagy ha nem ezekre, akkor te mire alapoznád egy kapcsolat megteremtését? Mert mint írtam, a normálisság egy barátsághoz is kevés. Egyébként azt is észrevettem, hogy aki normálisnak és rendesnek írja le magát, az gyakran egyáltalán nem az, sőt, közülük kerülnek ki a legundorítóbb emberek.
"Közben a realitás az, hogy a helyes bár tahónál állnak annyian sorban!"
Hát nem tudom. A párom egy végtelenül udvarias ember, ellenben sokan, akik bepróbálkoztak nálam olyan módon tették, hogy csak pislogtam, hogyan hihetik azt, hogy ilyen undorító stílussal esélyük van. Lásd azt az itteni válaszolót, aki zaklatná a nőket, csak mert jobbnak hiszi magát a párjaiknál.
26/N
122
Önmagában a külső az elejém hízlalja a nő egóját. Tehát imponálni tud a helyesphasival a barátnőinél, családjánál. És hát a közösségi média idejében elég ciki lenne nemhelyesphasival posztolgatni fotókat, tehát a külső duplán felértékelődött.
Továbbá a jó külsőre gerjed tehát el tud élvezni mellette ami jó neki.
Ugyanakkor jó géneket ad tovább az utódoknak, olyan utódokat nemz jó eséllyel akiket szintúgy ajnároznak majd tehát jó élete lesz.
Elég egyelőre ennyi indok?
És ha ezek mellett még művelt is és humoros és ha a nőnek erre igénxe van akkor ezek már csak hab a tortán.
123
“Olvasd már vissza milyen stílusban írsz a nőkről. Ezután várnál tőlük a szeretetet és megértést?“
Biztosíthatlak eddig nem ez volt a kizáró ok. :)
Csak itt a GYIK-on “engedem” meg magam ezt a stílust, ugyanis odakint nem beszélhetsz erről az érzékeny témáról nyíltan, mert vagy összevernek, vagy feljelentek vagy mindkettő.
"a jó külsőre gerjed tehát el tud élvezni"
A nők nem feltétlenül így működnek...
Amúgy miért nem reagálsz a korábbi felvetésre? Miért gondolod, hogy TE szabod meg mindenki számára, hogy mi neki a "jó"?
130
Bocs. 130 válasz született, előfordulhat, hogy néhány kérdés elkerülte a figyelmem.
Én ugyan mindenre tudok válaszolni.
Szóval mire nem válaszoltam?
Nem vagyok hajlandó az összes eddigi kommentet elolvasni szóval az alap kérdésre válaszolok.
Jelenleg van párom szóval az össze jelentkező alapból bukta.
De még szingli voltam se álltam össze nyilván mindenkivel.
Nem csak a külső számít de nyilván senki nem akar olyannal lenni akit bottal sem piszkalna meg. Hogy ki jön be jogom van eldonteni nekem is, neked is, bárkinek.
Ha olyan próbálkozott aki nem jön be soha nem utasitottam el nyíltan, mert egyszerűen olyan típus vagyok aki nem szeret semmilyen szinten konfrontalodni. De nem is adtam neki esélyt, nem batoritottam, nem is mosolyogtam a bokokra, semmi ilyesmi.
Szerencsére eddig még mindenki vette a lapot.
Persze ha egyszer olyanba akadnek akinek ez nem egyértelmű elutasítás annak megmondanam de nem agresszívan, nem haragudnek rá, semmi ilyesmi. Nem is értem hogy jut ilyen eszedbe.
A környezetemben is azt látom hogy az ilyesmire csúnyán reagálni is utoljára tini korunkban volt menő a nagy szájú, osztály hangja lányok között. De 24 évesen már nem számítok tininek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!