Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők utálják ha rossz pasi flörtöl velük?
1
Csak gondolom nem mindegy ki megy oda flörtölni.
Nekem van párom, de amúgy sem voltam sosem pasizós típus. Ergo nekem a páromon kívül minden pasi "rossz pasi".
Néha rámírnak, ismerkedési szándékkal. Ha normálisan (kedvesen és udvariasan) teszik, akkor meg szoktam dicsérni a közeledésüket, mert tisztelem a bátorságukat, nem akarom hogy nagyot csalódjanak, mert ez most nem sikerült :) Sok szerencsét kívánok és elköszönök.
Akkor rágok be, ha eleve "szia cica megraknálak" a kezdés, és a többszörös(!) "bocs, de nem" után is nyomulnak. Nem nyírnám ki őket, de jó meleg égtájra kívánom őket.
Flörtölni eleve csak akkor tudsz, ha a másik partner. Ha nem tetszik a pasi, de nyomul, akkor igyekszem először szépen leépíteni, ha nem megy akkor igyekszem kimenekülni a helyzetből. Ha ez sem megy, gorombáb elküldöm.
Nem szeretem az ilyen helyzeteket, mert marha kellemetlen, de nem vált ki belőlem haragot az, hogy valaki közeledni próbál. Az igen, ha paraszt és nem érti a nemet. De meg akkor se ölném, vagy ilyesmi. Milyen beteg gondolat ez már?
Egyszerűen csak dühítő az emberi türhőség. Épp úgy, mint mikor a kéregető csövi nem érti, hogy nem, vagy, mikor adsz neki egy kis aprót közli, hogy ennyi?! Őket se nyírnám ki, egyszerűen többet nem megyek a közelükbe, ignorálom őket. Mert az ilyen ember annyit nem ér, hogy ránézz.
Egy normális közeledés, ami után az illető felfogja a nemet, kétlem, hogy bárkiből indulatokat váltana ki. Én díjazom az illető bátorságát és azt, ha normálisan tudja kezelni a kudarcot.
Az én tapasztalatom az, hogy ha csúnya vagy akkor nem semlegesek hanem ellenségesek.
Tehát nem kedvesen vagy tisztességesen küldenek el, hanem leoltanak, beszólnak, megaláznak stb.
Gondolom sérti az egójukat, hogy egy csúnya pasi oda mert menni hozzájuk mert milyen dolog, ront a presztízsükön, és tudtára kell adniuk, hol a helye, szexben meg szaporodásban ne reménykedjen a selejtje!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!