Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pizzafutár munkatársam bejön, hogyan adjam a tudtára és hogyan jöjjek össze vele? Bővebben lent! 24/F
Szia!
#38-as vagyok!
Azt hogy üllj be mellé azt úgy értettem, hogy amikor te szabadnapos vagy. :D
Amúgy azt nem árt hogyha tudod, hogy a lányok hajlamosak túl reagálni bizonyos reakciókat. Illetve az érzelmeiket hajlamosak nem kimutatni, vagyis elrejtik azt. Van aki csak szórakozik a másik féllel, és általában ez a gyakoribb eset. Párszor jártam így én is meló közben. Most az, hogy például mi is hajtottuk a pizzás dobozt a konyha mellett a folyosón, és csak ketten voltunk ott pont akkor, mert a másik 2-3 ember még úton volt, majd csak némán voltunk és mosolyogtunk egymásra, az önmagában nem jelent semmit. De sorolhatnám még a példákat. Annyi meg annyi kínos (és vicces) pillanatom volt, hogy az hihetetlen. :D Ha vissza emlékszem, még a gondolattól is kiráz néha a hideg.
Egyéb gesztusok vannak feléd az Ő irányából? Mert éppen a mosolygás nem feltétlenül jelent semmit. Persze, rosszat sem, nyilván.
Én rám anno mindenki mosolygott, mondjuk mások szájából idézve szimpatikus forma vagyok, meg nem vagyok én sem csúnya gyerek az elmondottak alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!