Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak kinézete totál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak kinézete totál szubjektív dolog, vagy ez csak egy tipikus női hazugság?

Figyelt kérdés

Éppen online beszélgettem egy csajjal, és szóba került hogy randizik egy fiúval, akivel tinderen ismerkedett meg. A csajtól érdeklődtem a srác kinézete felől, és ezt írta "ez totál szubjektív dolog, nekem nyilván nagyon tetszik".

Ez is csak egy hazugság a sok közül, amiket valamiért a nők nagyon szeretnek terjeszteni, nem igaz? Néhány haverom kipróbálta a tindert, és kb. senkit sem találtak. Akkor hogy lehet szubjektív dolog a férfi kinézete?? És ha szubjektív, akkor egyes férfiak miért találnak nagyságrenddel több matchet, mint mások?

2022. jan. 13. 20:22
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

20.: Értsd már meg, hogy nem tinderezek, sosem voltam felregisztrálva. Annyi zavar, hogy kamuztok, még ezt a tinderest is mosdatjátok, hogy jajj hát ő nem is felületes.

És nem, nem szubjektív a szépség. Vegyél 10 emberről fotót, aztán kérj meg másokat, hogy pontozzák őket. Legfeljebb az a zsubjektív, hogy valakinek a nagyon férfias jól kinéző férfiak jönnek be, míg másoknak a kisfiúsak pl., de annyi közös bennük, hogy jól néznek ki. És itt most a tinderről van szó.

2022. jan. 14. 07:41
 22/32 anonim ***** válasza:

Szóval nem tinderezel, nem is használtad, még is ki vagy akadva ami itt folyik..miután elismerted, hogy mindenféle fickónak (magas, alacsony, kövér, vékony stb.) van barátnője annyi különbséggel, hogy ők nem a tinderen ismerkedtek.

Lehet csak én nem értem, vagy túl reggel van még ehhez..de nem világos, hogy most mégis mi a bajod.

😐

2022. jan. 14. 07:47
 23/32 A kérdező kommentje:
Ez a nő is ugyanolyan, mint az általatok megvetett, csak a külsőségeket néző egyes férfiak, de az előbbivel persze nincsen semmi bajotok sem. Az tökre oké, olyankor a szépség csak szubjektív, és ez a kettősmérce igencsak gusztustalan.
2022. jan. 14. 07:49
 24/32 A kérdező kommentje:
22.: Csak neked leírtam mi a bajom, tessék!
2022. jan. 14. 07:50
 25/32 A kérdező kommentje:

"még is ki vagy akadva ami itt folyik..miután elismerted, hogy mindenféle fickónak (magas, alacsony, kövér, vékony stb.) van barátnője"

Én elismertem, csak ti nem tudjátok elismerni, hogy a tinder miről szól. Te azt hiszem valamilyen szinten elismerted, de a válaszolók nagy része csak csúsztatott, beszólt...

2022. jan. 14. 07:52
 26/32 anonim ***** válasza:
Csak hogy megértsd! Neked sem tetszik minden nő... Indulj ki ebből... 😉
2022. jan. 14. 07:56
 27/32 anonim ***** válasza:

25

A tindert én mindig szex partner keresőnek néztem, ahol nyílván jobban dominál a külső...szóval szerintem abból bármilyen komolyabb következtetést levonni értelmetlenség..pláne, hogy sokkal több férfi van rajta, mint nő. Így értelem szerűen az előbbinek csökken az értéke, míg az utóbbinak nő.

2022. jan. 14. 07:58
 28/32 A kérdező kommentje:
26.: Csakhogy te is megértsd. Ez nyilvánvaló, de a mérték azért teljesen más. Neked nem 100-ból 99 férfi nem tetszik, mint az átlagos női tinder felhasználónak, hanem gondolom 100 nőből nem tetszik 20-30.
2022. jan. 14. 08:00
 29/32 A kérdező kommentje:
27.: Tehát szexpartner keresőnek nézed az oldalt, de nem vonsz le következtetést az ottani emberekről. Akkor miből vontad le, hogy ez egy szexpartner kereső?
2022. jan. 14. 08:02
 30/32 anonim ***** válasza:

"És nem, nem szubjektív a szépség. Vegyél 10 emberről fotót, aztán kérj meg másokat, hogy pontozzák őket. Legfeljebb az a zsubjektív, hogy valakinek a nagyon férfias jól kinéző férfiak jönnek be, míg másoknak a kisfiúsak pl., de annyi közös bennük, hogy jól néznek ki."

Amúgy pont ezt jelenti :D

A szépség tapasztalása szubjektív élmény, ezért bizonyos fokú eltérések lehetnek abban, hogy ki mit talál szépnek.

2022. jan. 14. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!