Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogsor? Ti is így vagytok ezzel? Vagy ez megint egy tök
szubjektív dolog, és csak nekem szúrja a szemem? Többi
lent
Figyelt kérdés
Manapság rengeteg olyan 14-16 éves lányt látok, aki tényleg tök bomba, nagyon szép, aranyos arca van, mégis mikor vigyorog egyet, elmegy a kedvem... Nem a frankón szúvas, rossz fogakra gondolok, hanem csupán arra, hogy azért egy fogszabályzót elbírna.
ha neki megfelel akkor egs, nem mindenkinek futi százezres fogszabályzóra. nem hinném hogy csak kócos fogú lányok léteznek a környezetedben.
2010. márc. 22. 15:48
3/12 anonim válasza:
nem lehet mindenki tökéletes... gondolom te sem gyönyörű reklámfogsorral rendelkezel. ha igen, akkor keresd fel a colgate reklámügynökségét :P
2010. márc. 22. 15:50
4/12 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy csak, de azért bosszant. Elég kiábrándító...
2010. márc. 22. 15:50
5/12 anonim válasza:
A másik oldal védelmében annyit tudok mondani, hogy 4 év "éjszakai" (valójában 16 órás) eredménytelen fogszabályzás után a doktornő bejelentette hogy 4 fogat kikapunk majd újabb 4 év állandó fogszabályzó. Ez kb újabb 100-160E Ft lett volna, + a "fájdalomdíjam". Itt szálltam ki ebböl az egészből.
Akinek problémája van a fogaimmal, elvárom hogy az anyagiak mellett érezze át a fájdalmaimat is!:))
2010. márc. 22. 16:00
6/12 anonim válasza:
Na jó, azért attól is függ h mennyire gáz a dolog.
Én most együtt voltam egy lánnyal, hát nem voltak a legtökéletesebbek a fogai, de simán belefért még.
Viszont van egy csaj ismerősöm, hát olyan szinten ki áll az első két foga h majdnem h vízszintes.
2010. márc. 22. 16:04
7/12 anonim válasza:
na, lehet hogy kiábrándító, de gondolj, bele, nem tehetnek róla a lányok.. mint ahogy az előző is írta, nekem is eredménytelen volt a 4 évig hordott éjszakás fogszabályzó, eredménytelenül, otthagytuk ezt a fogorvost, másikhoz mentünk,ő mondta hogy szájpadlástágító műtét kell nekem, mert keskenyebb az állkapcsom kicsit,így nem jó,állandó fogszabit nem kaphatok most,mert nem használna, most a műtétre várunk már november óta, eddig midngi halasztva lett,mert véralvadási problémám lett,így alkalmatlan vagyok sajnos a műtétre.. :/ de remélem majd hamarosan.. 16/L
2010. márc. 22. 16:06
8/12 anonim válasza:
na nekem pont a magadfajta fiúk miatt lesz fogszabályzóm :D
2010. márc. 22. 16:06
9/12 anonim válasza:
nekem is volt 1év éjszakai,2év beleső,2év külső,2év éjszakai...megszenvedtem 8 fogamat kihuzták..de szépek a fogaim..szal meg lehet ezt csinálni csak akarni kell..:) 15/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!