Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak kinézete totál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak kinézete totál szubjektív dolog, vagy ez csak egy tipikus női hazugság?

Figyelt kérdés

Éppen online beszélgettem egy csajjal, és szóba került hogy randizik egy fiúval, akivel tinderen ismerkedett meg. A csajtól érdeklődtem a srác kinézete felől, és ezt írta "ez totál szubjektív dolog, nekem nyilván nagyon tetszik".

Ez is csak egy hazugság a sok közül, amiket valamiért a nők nagyon szeretnek terjeszteni, nem igaz? Néhány haverom kipróbálta a tindert, és kb. senkit sem találtak. Akkor hogy lehet szubjektív dolog a férfi kinézete?? És ha szubjektív, akkor egyes férfiak miért találnak nagyságrenddel több matchet, mint mások?

2022. jan. 13. 20:22
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Ugy érti h neki mondjuk tetszik az aputest de a bnője meg a kockahasra bukik.
2022. jan. 13. 20:29
 2/32 A kérdező kommentje:
1.: Igen, de az aputestű és a kockahasú is ugyanúgy jóképűnek számít, ugye? :D Nem egy átlagos srácnak.
2022. jan. 13. 20:30
 3/32 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Szubjektív, pl egyik barátnőmmel sem egyezik az ízlésünk. Mindig mondjuk, h pasin biztos nem fogunk összeveszni.
2022. jan. 13. 20:30
 4/32 anonim ***** válasza:
87%
#2 engedd már el h neki nem jösz be, ennyire ne tépázza az egódat
2022. jan. 13. 20:33
 5/32 A kérdező kommentje:

3.: De azért attól, hogy valaki nem az ízlésed, még elismered, illetve eltudod dönteni hogy pasiként jól néz ki vagy sem.

Pl. ha ránézek egy kutyára, akkor látom rajta, hogy ez egy szép kutya, vagy éppen csúnya, habár nem az eseteim a kutyák.

És a kérdés sem arra vonatkozott, hogy a te eseted-e, hanem hogy jól néz-e ki, nem tudom miért van ez a direkt csúsztatás.

2022. jan. 13. 20:34
 6/32 A kérdező kommentje:

4.: Nem küldözgetek online, csak beszélgettem vele egy kicsit, van barátnőm amúgy is. Mindösszesen csak azt nem tudom felfogni, hogy miért nem lehet őszintének lenni. Mondta volna, hogy igen, 100 pasiból összeválogattam a 10 legjobbat, aztán megnéztem a személyiségüket, és így döntöttem ez mellett.

Miért kell terelni? Ennyire fáj őszintének lenni?

2022. jan. 13. 20:36
 7/32 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

#5 Igen, el tudom dönteni, h xyjól néz-e ki - SZERINTEM :D vagyis szubjektív :D Ez a szubjektivitás. Az h mit/kit tartok jól kinézőnek azt az én személyes ízlésem formálja.

Nem tudom, mit kell ezen túlmagyarázni meg kötekedni. :)

2022. jan. 13. 20:38
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
De most mi a bajod? Az, hogy nem azt mondta, hogy jól néz ki, hanem azt, hogy neki tetszik? Vagy most én értettem rosszul?
2022. jan. 13. 20:41
 9/32 anonim ***** válasza:
82%
A barátnőd a tükörben látszik csak? Mert h te nem vagy férfi az tuti
2022. jan. 13. 20:45
 10/32 A kérdező kommentje:
A tinder egyértelműen egy hús piac, ahol felületes emberek vannak, és kinézet alapján szűrik az embereket. Nem értem miért nem lehet bevallani ezt, és minek kell itt süketelni...
2022. jan. 13. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!